Αξιολόγηση Θέματος:
  • 5 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Ναυτεμπορική] Χειρόφρενο στα μέσα μεταφοράς
#17
(13-02-2011, 10:22 PM)Cmaniac Έγραψε: Δεν εχει νοημα να αναμιχθω στην αντιπαραθεση σου με τον pano81, αλλα δεν καταλαβαινω προς τι η οχληση σου.

Δεν ειδα να αναφερεται καπου στο συνολο των εργαζομενων στα ΜΜΜ, για τους συνδικαλιστες ηταν o χαρακτηρισμος, οπως αλλωστε μπορεις να δεις και μονος σου, αν διαβασεις προσεκτικοτερα το post.

Δεν ενστερνιζομαι ακραιες αποψεις που εχουν να κανουν με την επιβολη της ταξης με ολα τα εννομα μεσα που μπορει να επικαλεστει η κυβερνηση της χωρας, αλλα το να αγνοεις τις αποφασεις των δικαστηριων, σημαινει αυτοματα οτι προκαλεις την τυχη σου και οντως δειχνει ελλειψη παιδειας, ικανοτητας να συμμορφωνεσαι με τη νομοθεσια της χωρας που ζεις και αυτοκαταστροφικες τασεις προς τον κλαδο τον οποιο εκπροσωπεις.
Η απόφαση δικαστηρίου για την 24η απεργία που είχε κάνει η ΕΘΕΛ την λάβαμε στα χέρια μας 12.30 περίπου το μεσημέρι όταν η απεργία, ήταν είδη στην μέση τις εξέλιξις και τι κάναμε εκείνη την ώρα?
Όσο για τον pano έχει αναφερθεί σε άλλο post να μας στείλουν όλους σπίτια μας!!! Θα σου άρεσε να σoυ έλεγαν και σε σένα? Εγώ το έχω πει και το σανά λέω δεν θα πω ποτέ για κανέναν να τον διώξουν από την δουλεία του.


(13-02-2011, 11:23 PM)panos81 Έγραψε: Με κάλυψε απόλυτα ο Cmaniac.

Και όταν λέμε αμόρφωτοι και ανάγωγοι δεν εννοούμε ότι δεν έχουν πανεπιστημιακούς τίτλους, αλλά ότι τους λείπει η στοιχειώδης κοινωνική μόρφωση. Ο σεβασμός στους νόμους και την κοινωνία είναι υποχρέωση του καθενός. Κάτι που οι συνδικαλιστές έχουν γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.

Όσον αφορά τον liakos73, αν όντως είναι απλά ένας οδηγός, θα περίμενα κατ'αρχήν να τηρεί ένα επίπεδο στον λόγο του και όχι να εκφράζεται με εκφράσεις του τύπου "...αμε μέντες". Αν ήθελε να υποστηρίξει τον αγώνα τους, θα μπορούσε να εκφραστεί αλλιώς, με κοσμιότερο τρόπο. Το να βγάζει προς τα έξω συμπεριφορά αντίστοιχη με αυτή των συνδικαλιστών μοιραία τον φέρνει στα μάτια των υπολοίπων στην ίδια θέση με αυτούς και επεκτείνει και πάνω του την έχθρα που πλέον έχει φτάσει να νιώθει ο καθένας απέναντι σε όδους προκαλούν αυτήν την ανεπίτρεπτη αλλά παγιωμένη και οριστικοποιημένη πλέον κατάσταση, καθώς πλέον δεν διαφαίνεται προοπτική τερματισμού των απεργιών και επαναφοράς των συγκοινωνιών στην κανονική τους λειτουργία.

Αν ήσουν στην δουλειά μου, θα αντιδρούσες με τον ίδιο τρόπο, όπως αντιδρώ εγώ. Αφού δεν δουλεύεις στα ΜΜΜ δεν ξέρεις πολλά πράγματα για το λόγο που γίνονται όλες αυτές οι απεργίες.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: [Ναυτεμπορική] Χειρόφρενο στα μέσα μεταφοράς - από liakos73 - 14-02-2011, 12:14 AM
σταση εργασιας η ΕΘΕΛ - από liakos73 - 16-02-2011, 06:45 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)