Αξιολόγηση Θέματος:
  • 5 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Ναυτεμπορική] Χειρόφρενο στα μέσα μεταφοράς
#14
(13-02-2011, 06:40 PM)panos81 Έγραψε: Αύριο μετρό και ηλεκτρικός δεν λειτουργούν από 11:00 μέχρι 16:00.

Στα άλλα επαγγέλματα (γιατροί, φαρμακοποιοί, φορτηγατζήδες κ.τ.λ.) η ψήφιση του νομοσχεδίου επέφερε και το τέλος των κινητοποιήσεων.

Φοβάμαι όμως πως με τους λεωφορειούχους και γενικά τις συγκοινωνίες, δεν ισχύει το ίδιο γιατί οι συνδικαλιστές είναι στο σύνολό τους αμόρφωτοι, αναιδείς και τραμπούκοι με παντελή έλλειψη αγωγής, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα με την επανειλημμένη καταπάτηση των δικαστικών αποφάσεων για την κήρυξη των απεργιών παράνομων και καταχρηστικών.

Πιστεύω πως μάλλον από την Τρίτη - που όλες οι συγκοινωνίες έχουν πάλι 24ωρη απεργία - και μετά οι συγκοινωνίες της Αθήνας δεν θα είναι ποτέ πια οι ίδιες. Οι τωρινοί δεν θα σταματήσουν τις απεργίες αν δεν αποσυρθεί το ν/σ και αν ακόμα ψηφιστεί και ισχύσει ο νόμος αν δεν ψηφιστεί άλλος που να τον αναιρεί - και τότε θα ζητήσουν ακόμα περισσότερα προνόμια από αυτά που έχουν τώρα. Από την άλλη αν αναγκαστεί η κυβέρνηση να ιδιωτικοποιήσει βλέπω να γίνεται ό,τι έγινε και στις Σ.ΕΠ. - τα μισά λεωφορεία να καίγονται σε εξεγέρσεις στα αμαξοστάσια.

Από εδώ και πέρα ας είμαστε προετοιμασμένοι για μια Αθήνα οριστικά χωρίς συγκοινωνίες με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Οι αμόρφωτοι τον ΜΜΜ όπως λες, δεν παρακαλάνε να χάσουν τις δουλειά τους οι άλλοι όταν αγωνίζονται για το ψωμί τους, όπως εσύ ο μορφωμένος και καλά!!! Εδώ φαίνεται το επίπεδο τις μόρφωση και η αγωγή σου και να την χαίρεσαι. Καλύτερα να ασχολήσου με την δουλεία σου μην την χάσεις και άσε την κάνουν τα ΜΜΜ.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: [Ναυτεμπορική] Χειρόφρενο στα μέσα μεταφοράς - από liakos73 - 13-02-2011, 10:12 PM
σταση εργασιας η ΕΘΕΛ - από liakos73 - 16-02-2011, 06:45 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 Επισκέπτης (ες)