Αξιολόγηση Θέματος:
  • 9 Ψήφοι - 2 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[The Best] Πάτρα: Καταληψεις Αστικων Λεωφορειων - Ένταση μεταξύ επιβατών και φοιτητών
#7
Καλά τους έκανε το ΚΤΕΛ και δεν κουνηθηκαν καθόλου τα αμάξια!!! Μαγκιες οπου μας πέρνει κάνουμε σε αυτήν την χώρα. Κανονικά και ως ιδιωτική εταιρεία έπρεπε να φωνάξει την αστυνομία να τους μαζέψει όλους για παρακώληση συγκοινωνιακού έργου και κατάληψη του λεωφορείου (ιδιωτικός χωρος) και θα βρίσκονταν ουκ ολίγοι πολίτες που θα είχαν καθυστερήσει και θα υπέγραφαν ως μάρτυρες...

Το θέμα με τα Αστικά ΚΤΕΛ δεν είναι η τιμή αλλά ότι η φοιτητική έκπτωση είναι 25% ενώ στην Αθήνα 50%. Αντίστοιχα και στις κάρτες απεριορίστων γι' αυτό και πληρώνουμε αστρονομικά ποσά συγκριτικά με την Αθήνα (30-50 ευρώ ανάλογα την πόλη). Αυτό που θα ήταν σωστότερο όλων θα ήταν το κάθε πανεπιστήμιο αντί να ναυλώνει δικά του λεωφορεία (βλ. Πάτρα) να βγάλει ένα κονδύλι για το Αστικό ΚΤΕΛ κάνοντας ουσιαστικά τον ρόλο του κράτους στον ΟΑΣΑ, δηλάδη πληρώνοντας κάποια λεφτα ωστε να επιτευχθεί μια συμφωνία για να μειωθεί το κόστος της κάρτας απεριορίστων διαδρομών για τους φοιτητές και μόνο. Τα εισητήρια να παραμείνουν στην ίδια τιμή.


(30-11-2010, 01:50 AM)ELBO O405GN Έγραψε: Το θέμα είναι ότι τα παιδάκια ξεχάσανε τις σημαιούλες του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ στο σπίτι τους.

Στην ελλάδα όλο κάτι τέτοια κολλημένα άτομα που η κασέτα δεν σταματάει ότι και να πεις χαλάνε την εικόνα ενός συνόλου!!!
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: [The Best] Πάτρα: Καταληψεις Αστικων Λεωφορειων - Ένταση μεταξύ επιβατών και φοιτητών - από Paul - 30-11-2010, 02:52 AM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [TheBest] Πάτρα: Γιατί εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια των αστικών λεωφορείων Cmaniac 0 2.029 13-05-2011, 06:01 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Cmaniac

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)