Αξιολόγηση Θέματος:
  • 16 Ψήφοι - 2.56 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Ημερησία] Μαχαίρι στις επιδοτήσεις του ΟΑΣΑ, αλλάζει ο συγκοινωνιακός χάρτης
#3
(07-03-2010, 11:39 PM)Solaris_Urbino_18 Έγραψε: Τα περισσοτερα περι λεωφορειολωριδων τα εχουμε διαβασει, Και? Και να τις δημιουργησουν θα τις αφησουν παρατημενες οπως το υπαρχων δικτυο, χαιρω πολυ τοτε! Αν θελουν λεωφορειολωριδες να φροντισουν για τη φυλαξη τους ωστε να μην μπαινει ο καθενας με το ΙΧ και το Ταξι και παρακωλυουν το εργο των ΜΜΜ και να υπαρχουν τσουχτερα προστιμα και ν απληρωνουν για την παρακωλυση των συγκοινωνιων. Δηλαδη μπηκες στη λεωφορειολωριδα? Πληρωνε κυριε! Αν θελουν να μαζεψουν χρηματα ειναι μια πηγη και αυτο, μαζι με την αυξηση των κομιστρων των εισιτηριων και των προστιμων στους λαθρεπιβατες! Οσο για την αναδιαρθρωση ουτε μικρο καλαθι δεν κραταω πια με ολους αυτους τους ανικανους!

Για τις λεωφορειολωρίδες, ελάτε μια βόλτα από τα Ιλίσια να δείτε την Παπαδιαμαντοπούλου Angry ΤΟ ανέκδοτο! Η κατάσταση είναι απερίγραπτη. Ποτέ δεν κόπηκε έστω μία κλήση, και τα ΙΧ συνεχίζουν ανενόχλητα να παρκάρουν στη μια από τις δύο λωρίδες του μονοδρόμου, οπότε η κυκλοφορία διεξάγεται ΟΛΗ από το ...λεωφορειόδρομο!
Όσο για την αναδιάρθρωση, είναι τώρα η μοναδική ευκαιρία να γίνει! Αν δεν το κάνουν τώρα που ξέμειναν από λεφτά και οδηγούς, δεν θα το κάνουν ποτέ!
Ήδη μετά από έναν εποικοδομητικότατο καφέ με τον Cmaniac καταλήξαμε εμείς από την πλευρά μας, με εργαλείο το forum και τις προτάσεις που όλοι εδώ συζητάμε και αναπτύσσουμε, να τις συγκεντρώσουμε και να τις καταθέσουμε με κάθε επισημότητα στον ΟΑΣΑ, να επιδιώξουμε συνάντηση με τους συγκοινωνιολόγους (πιστέψτε με, αυτοί είναι αξιόλογοι άνθρωποι, αλλά δεν φταίνε, γιατί δέχονται πιέσεις και έξωθεν παρεμβάσεις) και να βάλουμε το λιθαράκι μας.
Γι' αυτό, γράφτε, σκεφτείτε, σχεδιάστε, δοκιμάστε και προτείνετε! Δεν είμαστε συγκοινωνιολόγοι, αλλά ως επιβάτες/οδηγοί κλπ. έχουμε αντίληψη! Αν ο καθένας από μας προτείνει μερικές λύσεις για την περιοχή όπου κατοικεί/εργάζεται, σύντομα θα έχουμε ολοκληρωμένη και λειτουργική πρόταση προς τον ΟΑΣΑ! IdeaIdea
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
[Χωρίς Θέμα] - από Cmaniac - 07-03-2010, 11:13 PM
RE: [Ημερησία] Μαχαίρι στις επιδοτήσεις του ΟΑΣΑ, αλλάζει ο συγκοινωνιακός χάρτης - από Citaro - 08-03-2010, 12:33 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)