06-03-2010, 06:18 AM
Δυστυχώς ήμουν και γω ένας απ' τους άτυχους σήμερα που έφαγα όλο το αγγούρι. Ξεκίνησα απ' τον Πειραιά για να πάω στον Γέρακα. Η αλήθεια είναι όμως, ότι στο πήγαινε δεν είχε την τρελή κίνηση (πέρασα από Κηφισού μέχρι τον Κολωνό, εκεί προς τα ΚΤΕΛ είχε βέβαια το μποτιλιάρισμα, αλλά όχι το τρελό, μιλάω για 11 με 11:30 το πρωί). Πέρασα από Μεσογείων αλλά γενικά και στο έλα δεν μπορώ να πώ ότι είχε κίνηση εκεί. Το αγγούρι το έφαγα στο έλα όταν σαν μ...ας που ήμουν αποφάσισα να πάω από κέντρο. Εκεί παιδιά δεν κουνιόταν φύλλο. Είχε τέτοιο μποτιλιάρισμα, που για να φτάσω από κέντρο της Αθήνας στην Νίκαια έκανα 2 (!) ώρες συνολικά. Και αυτό στις 4 το μεσημέρι πάνω κάτω. Η κατάσταση γενικά πάντως στο κέντρο ήταν τραγική σήμερα, τα άκουσα και εγώ. Για να πούμε πάντως και την αλήθεια εχουν και τα δίκια τους οι εργαζόμενοι. Όπως και να 'χει, είναι που είναι πάρα πολύ δύσκολη σήμερα η ζωή με όλα τα χαράτσια που μπαίνουν, όταν τους κόβεις επιδόματα, δώρα κλπ είναι φυσικό ο εργαζόμενος να αγανακτήσει. Και όταν δεν έχεις άλλη επιλογή, κάνεις απεργία...