24-05-2011, 03:11 PM
απ της 3 φορες που ειχα προσπαθισει να με αφισουν να μπω με αφηασν μονο την μια επειδη ο τοτε φυλακας ηταν ενασ νορμαλ κ συζητισιμος ανθρωπος κ καταλαβε οτι δν ειχαμε σκοπο να κανουμε τιποτα "πονηρο" η παρανομο...ημουν κ με ενα φιλο οδηγο απο εθελ,οποτε μετρησε κ αυτο...ενταξει βγαζεις κ απ απ εξω μια χαρα φωτο αλλα εγω ειμαι της λεπτομεριας κ των κοντινων..δεν τρελενομαι τοσο για τα μακρινα πλανα,θελω να βγαζω λεπτομεριες οπωσ τα ταμπελακια κατασκευαστων,το ταμπλο του οδηγου κτλ...οι περισοτερες που εχω τραβιξει ειναι ετσι.. εχουν απομεινει 4 magirus συνολικα στο θριασιο.ενα το μπλε που ομςσ μεσα ειναι τροποποιημενο σε αποθικη/γραφειο ,2 δημοτικα χακι πρασινα κ ενα του δημου σπατων βαμενο ασπρο...επεισης υπαρχουν περιπου 62 ικαρια (10 ΗΕ Κ 44 ΥΑΕ,4 ΥΖ,4 ΥΝ)κ ισως σχεδον 90 βολβο δεινοσαυροι.(ηταν 100 καποτε στην εθελ αλλα εχω την εντυπωση οτι εγιναν σκραπ μερικα πριν φτασουν θριασιο..)παντως απ ολα αυτα τα τελευτεα 3 χρωνια περιπου 6 οχηματα εχουν εκποιηθει μεσω οδδυ.(2 magirus δημοτικα κ 4 ικαρια αναμεσα τους κ το ΥΑΕ2445 που ηταν το τελευταιο αυτοματο που δεν ειχα την τυχη να δω ποτε live..)