09-04-2011, 01:11 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 09-04-2011, 01:14 PM από dimitris84.)
(24-03-2011, 07:31 PM)Pansa Έγραψε: Καλησπέρα..Εγώ είμαι από Κατερίνη,οδηγός αλλά και μέτοχος..Η Κατερίνη έχει 28 αστικά λεωφορεία(16 αστικά μετόχων,4 mini bus,5 μετοχίκα και 2 φυσούνες και 1 midi bus)..Σχεδόν όλοι οι μέτοχοι δουλεύουν στα λεωφορεία τους για αυτό υπάρχει μια καλύτερη συντήρηση στα μετοχίκα λεωφορεία..Η Λάρισα για μένα είναι απο τα καλύτερα Αστικά ΚΤΕΛ στη χώρα με μεγαλό αριθμό CITARO,αλλά νομίζω οτί υπήρχε και μια μικρή επιδότηση για την απόκτηση τους..Στη Κατερίνη ο μεγαλύτερος αριθμός του στόλου είναι χαμηλοδάπεδα και τα περισσότερα Mercedes(405Ν και Ν2)..Mπορώ να πω ότι και εμείς σαν Αστικό ΚΤΕΛ είμαστε μπροστά..
Το δικό μου αστικό λεωφορείο Merdedes Benz 405N με έτος κατασκευής 1993 και το προσέχω σα τα μάτια μου.
Πραγματι, το αστικο Κατερινης ειναι πολυ μπροστα σε σχεση με τα περισσοτερα αστικα ΚΤΕΛ. Αλλα χαμηλοδαπεδα ειναι μονο τα Neoplan, το δικο σου, το Ν2 και τα ΜΑΝακια, σωστα? Οσο για το αμαξι σου, αν κρινω απο την περιγραφη πρεπει να ειναι το 11.
(27-03-2011, 02:25 AM)miltos xania Έγραψε: Ακριβως επειδη τα αστικα κτελ της επαρχιας αποτελουνται απο ιδιοκτητες-μετοχους πιστευω οτι οποιαδηποτε συγκριση μεταξυ τους θα ηταν αδικη..Για παραδειγμα η Λαρισα εχει 28 citaro αλλα εχει και αλλα 5-6 MAN SL202 που δεν ειναι σε καλη κατασταση.Απο την αλλη πολεις οπως η Λαμια,τα Χανια,η Κατερινη,ο Βολος,τα Ιωαννινα μπορει να εχουν στις ταξεις τους μονοψηφιο αριθμο η' και κανενα citaro,αλλα παρ'ολα αυτα εχουν λεωφορεια που σαν συνολο εχουν χαμηλο μεσο ορο ηλικιας..Συνεπως μην θελοντας να αδικησω κανεναν εγω δεν θα ψηφιζα κανενα κτελ ως το καλυτερο,αφου πανω κατω ολα το ιδιο ειναι!!Στην Λαρισα δεν υπαρχει κανενα SL202, ουτε και υπηρξε ποτε. Τα Citaro δεν ειναι απαραιτητα δειγμα καλου ΚΤΕΛ τα κρητικα για παραδειγμα δεν ειναι και ο,τι καλυτερο κυκλοφορει, της Ηγουμενιτσας ειναι τραγικο κοκ. Το γεγονος οτι αγοραστηκαν καινουργια ειναι το σοβαρο δειγμα γραφης του συγκεκριμενου ΚΤΕΛ. Στα υπολοιπα ΚΤΕΛ που αναφερεις ο μεσος ορος ηλικιας ειναι 18 ετη...
Αν παντως ρωτουσατε ποιο ειναι το χειροτερο θα ψηφιζα και με τα δυο μου χερια...Π Α Τ Ρ Α
Της κοντης (...) οι τριχες της φταινε...