28-08-2026, 09:50 PM
Το ΧΕΚ-6001 στο OpenCar φαίνεται διεγραμμένο από 12/12/2025. Η οριστική διαγραφή του οχήματος δεν είναι εφικτή χωρίς να προορίζεται για εξαγωγή ή να έχει παραδοθεί σε εταιρεία ανακύκλωσης. Άπαξ και φτάσει σε εταιρεία ανακύκλωσης, εκείνη είναι υποχρεωμένη να το καταστρέψει και δεν μπορεί να το πουλήσει ατόφιο, απαγορεύεται να κόψει τιμολόγιο για ολόκληρο όχημα. Άρα μήπως είναι κάποιο άλλο Citaro για το οποίο έχουν ξηλώσει ανταλλακτικό από το ΧΕΚ-6001; Θα μου φαινόταν λίγο περίεργο να έχουν δηλώσει εξαγωγή ή να το έχουν πάει σε ανακύκλωση και να το αγόρασε μετέπειτα ολόκληρο η Cosco με σκοπό να το κυκλοφορήσει.
Η άλλη περίπτωση είναι να έχει αλλάξει αριθμό κυκλοφορίας, αλλά μου φαίνεται απίθανο για ένα όχημα που ούτως κι άλλως πλέον κυκλοφορεί ανάριθμο εντός ιδιωτικού χώρου και οι προηγούμενες πινακίδες του δεν είχαν ειπωστεί κάποια κλοπή, φθορά ή απώλεια.
Η άλλη περίπτωση είναι να έχει αλλάξει αριθμό κυκλοφορίας, αλλά μου φαίνεται απίθανο για ένα όχημα που ούτως κι άλλως πλέον κυκλοφορεί ανάριθμο εντός ιδιωτικού χώρου και οι προηγούμενες πινακίδες του δεν είχαν ειπωστεί κάποια κλοπή, φθορά ή απώλεια.