14-08-2026, 06:22 PM
(14-08-2026, 05:30 PM)kyo Έγραψε: Αυτό που λέω είναι ότι αντί να αυτό χειροκροτούμε και να κλείνουμε τα μάτια σε αστοχίες καλό είναι να βλέπουμε τί άλλο μπορεί να γίνει. Όπως ακριβώς λέει και ο φίλος. Η συγκοινωνία δυστυχώς δεν είχε αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και θέληση να αλλάξουν τα δεδομένα για πολύ καιρό με αποτέλεσμα η κατάσταση στο δρόμο να είναι άθλια. Η κατάσταση δεν πρόκειται να διορθωθεί ούτε απλά, ούτε γρήγορα. Θέλει πολύ δουλειά, όλοι το ξέρουν. Το ότι γεγονότα και η γενική απογοήτευση και επιφύλαξη από την πλειονότητα των εργαζομένων από την αδράνεια της υπηρεσίας απέναντι στα προβλήματα θεωρείται απειλή μιλάει από μόνο του, για εμένα. Επίσης ως νοήμονες και πολιτισμένοι άνθρωποι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε.Ο λόγος σου στην αρχή ήταν ελαφρώς επιθετικός και στο τέλος απειλητικός, ενώ εγώ σου απαντούσα με ευγένεια σε όλες σου τις θέσεις. Αν μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτηση σε αυτό το επίπεδο, με μεγάλη μου χαρά.
Το Χ95 πάντως δεν τίθεται σαν θέμα όταν υπάρχουν γραμμές που παρουσιάζουν καθυστερήσεις, γιατί η κίνηση αυξάνεται και ο πληθυσμός που εγκαταλείπει το λεκανοπέδιο τους θερινούς μήνες μειώνεται, μαζί με την αύξηση των τουριστών. Με το Θερινό 1 που θα ξαναμπεί από 31/8, 55 νέες υπηρεσίες θα μπουν μπροστά με αύξηση χρόνου διαδρομής, αφού υπάρχουν πρόσφατα στοιχεία. Και αυτό επειδή το Τμήμα παρακολουθεί διαρκώς τι γίνεται έξω και η διαδικασία αυτή έχει ξεκινήσει πολύ καιρό τώρα, όχι από οποιαδήποτε εξωτερική παρέμβαση που μόνο να δημιουργήσει εντυπώσεις επιθυμεί και να βλάψει τις σχέσεις συνεργασίας.
Ως προς την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού δεν θα συμφωνήσω. Δεν συγκρίνεται πχ η κατάσταση των προτύπων γραμμών φέτος με πέρσι ή πρόπερσι… Ούτε τα δρομολόγια των τρολευ που το απόγευμα έκλειναν πέρσι, ενώ τώρα βρίσκονται σε σαφώς καλύτερη κατάσταση. Ούτε ο εξορθολογισμός δρομολογίων/βαρδιών προς όφελος γραμμών που έχουν ανάγκη με την παράλληλη επέκταση της εξυπηρέτησης σε όλο το λεκανοπέδιο με τις νέες γραμμές. Ούτε η 24ωρη λειτουργία τα Σαββατα. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως δεν υπάρχει δρόμος μπροστά για βελτίωση (τεράστιος κιόλας!), αλλά όχι πως δεν έχει αλλάξει και τίποτα και ότι η κατάσταση είναι χειρότερη από τα προηγούμενα χρόνια για το επιβατικό κοινό.
Σε κάθε περίπτωση, αν κάτι υποπέσει στην αντίληψη σου που θεωρείς πως χρήζει παρακολούθησης, μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα.
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''