, 08:37 PM
(, 08:05 PM)kyo Έγραψε: Αφού στην Ανθούσα όλοι βάζουμε πλάτη ακόμη και πρωινοί και δεν υπάρχει πρόβλημα. Και από το γραφείο από ότι ξέρω σας έχουν πει να βάλουν και άλλα οχήματα, εσείς είπατε όχι. Επίσης το ότι έπρεπε να έρθει η εβδομάδα του 15 Αυγούστου για να μην αργοπορουν να το συζητήσουμε? Και λες ότι μετά θα αλλάξουν οι βάρδιες και δεν θα υπάρχει πρόβλημα αλλά ίσα ίσα που από θερινό 1 σε θερινό 2 κόπηκαν βάρδιες. Απλά έβαλαν ενίσχυση τα σχολιασμένα του Χ23 για να τα βάλουν εμβόλιμα αντί να τα ρυθμίσουν με τα προγραμματισμένα. Αλλά κοντό ψαλμός αλληλούια να δούμε τί θα κάνετε μετά. Αλλά μετά από τόσο καιρό κοροϊδία να ξέρετε ότι όλες τις τηλεματικές τις έχουμε φωτό.Άκου φίλε, εδώ είναι φόρουμ που συζητάμε φίλοι των λεωφορείων. Αν ήρθες εδώ να μοιραστείς μαζί μας την αγάπη σου για την δουλειά σου, καλώς. Αν πάλι βρήκες πεδίο να γκρινιάξεις για υπηρεσιακά σου θέματα, υπάρχουν τόσες ομάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κάνουν αυτή την δουλειά με πολύ μεγάλη επιτυχία, μπορείς να πας να συμμετέχεις κι εσύ και να λέτε ο ένας στον άλλο ο,τι παραμύθια θέλετε. Σίγουρα εγώ δεν θα ασχοληθώ ξανά, γιατί σε λίγο θα πρέπει να φέρω και τον τίτλο του εκπροσώπου τύπου μάλλον… Και μόνο να απαντάω χωρίς να παίρνω απαντήσεις (ή να ακούω πως δεν θέλει ο ΟΑΣΑ να πυκνώσει μια γραμμή που έχει κόσμο!! Επειδή βολεύει το αφήγημα σας για την θυματοποίηση σας, κατεβαίνει αμάσητο!)
Ως προς την τελευταία απειλή, όπως διατυπώθηκε, αφενός ο προγραμματισμός δύναται να τροποποιηθεί από τον σταθμάρχη και αφετέρου ότι τι; Συγχαρητήρια για την συλλογή σου, άντε και γραμματόσημα σου εύχομαι. Μαζί με τις τηλεματικές, καλό θα ήταν να μαζεύετε (αφού εκπροσωπείς κάποιους, μιλώντας στο α’ πληθυντικό) και άλλα πράγματα που προφανώς τα ξεχνάς… Καλή σου βάρδια!
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''