12-08-2026, 11:03 AM
(12-08-2026, 07:59 AM)MrVanHool Έγραψε: Ακριβώς επειδή έχω πρόσβαση στην Τηλεματική, «τα καμαρώνω». Πες μου ποιο δρομολόγιο από όλα από το Σύνταγμα στο διάστημα που είναι 45’ ο χρόνος διαδρομής (23:00-02:30) αναχωρεί ακριβώς στην ώρα άφιξής του από το Αεροδρόμιο και δεν είναι καθόλου έτσι όπως τα λέω;Ωραία αφού τα έχεις και τα καμαρώνεις οι βάρδιες 21:50, 22:20 και 23:20 από Παλλήνη σου αρέσουν; Την γουστάρεις; Γιατί δεν έρχεσαι να την κάνεις με τον συνάδελφο; Και το βράδυ από το αεροδρόμιο που δεν κλείνουν οι πόρτες και μένουν οι μισοί έξω είναι ωραία; Στο κτίριο διοίκησης που περιμένουν τρία και τέσσερα λεωφορεία για να μπουν οι εργαζόμενοι, είναι καλά; Βέβαια στο γραφείο όλα καλά είναι. Έλα στην διοίκηση που σε βρίζουν οι έξω για να μπουν και οι μέσα γιατί ανοίγεις τις πόρτες δεν είσαι εσύ εκεί.
Ή στο διάστημα αυτών των 3μιση ωρών όλων των καθημερινών, πόσα οχήματα κάνουν πάνω από 45 λεπτά; Και πες μου και την ημέρα, για να μην δημιουργούμε απλά εντυπώσεις στα λόγια…
Το έχω χρησιμοποιήσει το Χ95 την νύχτα και έχω δει τα οχήματα που ανεβαίνουν τελείως άδεια αφού έχουμε και από κάτω 15λεπτα. Όπως επίσης, χαίρομαι που πλέον έχει 10λεπτα από Αεροδρόμιο την ώρα που το μετρό δεν λειτουργεί (23:30-00:30), 10λεπτα από τις 03:30 έως τις 06:00 από Σύνταγμα και 12’-15’ καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας, εν αντιθέσει με τα προηγούμενα χρόνια που τα παράπονα των επιβατών έρχονταν βροχή για την κατάσταση της γραμμής. Μπορούσαν να γίνουν όλα αυτά χωρίς εξορθολογισμούς;
Όταν θα βρέχει και θα έχει κίνηση, θα έχουμε Χειμερινό που έχει άλλους χρόνους διαδρομής, οι οποίοι είναι υπολογισμένοι βάση των δεδομένων. Και δεν ισχύει μόνο για τον Αύγουστο, αλλά και τον Ιούλιο ήταν το ίδιο.
Νομίζω πως απάντησα σε όλες τις θέσεις σου με σαφήνεια, περιμένω το ίδιο και από εσένα.