03-06-2026, 09:24 PM
(03-06-2026, 08:02 PM)ecoj Έγραψε: Βασικά φαίνεται ότι είχε ανακοινωθεί πιλοτική τροποποίηση στις 21/4 η οποία υποθέτω (Case not closed γτ επιλέγεις να αμφισβητεις λες και εχω κανένα λόγο να πω ψέματα για κάτι τέτοιο. Τελευταία φορά που κοίταξα δεν ήμουν 8 χρόνωνέγινε μόνιμη. Έχω ενστάσεις στο κατά πόσο περάστηκε αμέσως στην τηλεματική αλλά οκ case closed. Η αλλαγή σε κάθε περίπτωση είναι στη σωστή κατεύθυνση αφού γλιτώνει όλη την άσκοπη περιπορεία από Θηβών και δύο φανάρια. Βέβαια φορτώνεται το φανάρι από Δημαρχείου σε Ιερά οδό που ώρες με κίνηση είναι αρκετά δύσκολο.
https://www.aigaleo.gr/2026/04/21/enimer...ammis-813/
Εγώ πήγα εκείνη την μέρα γιατί το είδα. Ήταν να το πάρω από Αλεξάνδρας για κέντρο ερχόμενος από δουλειά αλλά ειδα εφαρμογή τη νέα διαδρομή και είπα θα πάω. Να ξερά πως ανεβαζω φωτό εδώ πέρα θα το έβαζα

έγινε μόνιμη. Έχω ενστάσεις στο κατά πόσο περάστηκε αμέσως στην τηλεματική αλλά οκ case closed. Η αλλαγή σε κάθε περίπτωση είναι στη σωστή κατεύθυνση αφού γλιτώνει όλη την άσκοπη περιπορεία από Θηβών και δύο φανάρια. Βέβαια φορτώνεται το φανάρι από Δημαρχείου σε Ιερά οδό που ώρες με κίνηση είναι αρκετά δύσκολο.