Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ATH.ENA Card/Ticket - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ)
Το ΑΜΕΚ* #290 του ΟΑΣΑ που βρισκόταν στην πλατεία Γαρδένιας στου Ζωγράφου, λόγω των έργων κατασκευής του σταθμού Ζωγράφου της Γραμμής 4 του Μετρό, μετεγκαταστάθηκε στην Ούλωφ Πάλμε απέναντι από την στάση Μέκα του 140. Στην παλιά του θέση ήταν πανβρώμικο και βανδαλισμένο, ενώ τα τα τελευταία χρόνια έχω την εντύπωση πως δεν λειτουργούσε. Στην ίδια και χειρότερη κατάσταση βρίσκεται και στην νέα του θέση, ακόμα περισσότερο βρώμικο και βανδαλισμένο και επίσης δεν λειτουργεί. Είναι τόσο χάλια που και να λειτουργούσε δεν νομίζω ότι θα το άγγιζε κάποιος. Αμφιβάλλω αν δούλεψε ποτέ στην νέα του θέση, ή ακόμα και αν έχει συνδεθεί στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ. Παρόμοια αλλά λίγο καλύτερη κατάσταση έχω δει και σε άλλα υπαίθρια ΑΜΕΚ όπως στις Πύλες Ε3 (#273)**, Ε8 (#270) και Ε12 (#2ΧΧ) στο λιμάνι του Πειραιά, στην Ευελπίδων (Δικαστήρια) (#278), στο τέρμα Περάματος (#279), στο Παγκράτι (#284), έξω από τον Σταθμό Λαρίσης (#285) και στην πλατεία Κυψέλης (#289), κλπ.. Η λειτουργία τους νομίζω ήταν πάντα προβληματική (στο τραμ λίγο καλύτερη), αλλά ευτυχώς είναι σχετικά περιττά πλέον.

* Αυτόματο Μηχάνημα Έκδοσης Κομίστρου
** έχει αφαιρεθεί
Απάντηση

Μηνύματα στο Θέμα
RE: ATH.ENA Card/Ticket - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ) - από Crabman - 02-04-2026, 02:24 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)