26-02-2026, 08:02 AM
(26-02-2026, 03:20 AM)Mercedes O405N2 Έγραψε: Εγώ θα ξαναρωτήσω. Η ανάλυση πώς γίνεται για να εντοπιστεί σε ποιες γραμμές υπάρχει περιθώριο να κοπούν δρομολόγια; Επίσης, οι χρόνοι διαδρομής με ποιο τρόπο αναλύονται;Σε όλες εκτός των προτύπων, των αεροδρομίων και όσων έχουν 1-3 οχήματα πρέπει να κοπούν βάρδιες, βάση του ελλείμματος προσωπικού της ΟΣΥ. Το πόσες βάρδιες θα κοπούν εξαρτάται από το πώς διαμορφώνεται η συχνότητα της κάθε γραμμής (μόνης ή σε συνδυασμό με άλλη/ες) στις αιχμές, ακριβώς κι όπως καταρτίζεται το πρόγραμμα δρομολόγησης.
Οι χρόνοι διαδρομής τόσο αναλυτικά (κατά γραμμή, κύκλωμα / ανά τύπο ημέρας και για όσες ημέρες), όσο και ειδικά (κατά δρομολόγιο, με ακριβή τροχιά ανά σημείο) είναι εμφανείς από το σύστημα της Τηλεματικής. Με βάση τον μέσο όρο του χρόνου διαδρομής ανά ώρα και κατά τύπο ημέρας τις ημέρες που δεν συντρέχουν έκτακτα φαινόμενα, υπολογίζεται ο χρόνος διαδρομής με το περιθώριο των 3-5 λεπτών.
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''