Αξιολόγηση Θέματος:
  • 4 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Όχι στις αυξήσεις του ΚΤΕΛ Ηρακλείου
#1
Στους δρόμους βγήκαν σήμερα τα μέλη της κίνησης «όχι ακριβό εισιτήριο», για να διαμαρτυρηθούν για τις αυξήσεις των εισιτηρίων του αστικού ΚΤΕΛ.

Το ραντεβού δόθηκε στις 9:30 το πρωί στις στάσεις του αστικού ΚΤΕΛ σε GOODY's και ΑΣΤΟΡΙΑ, αφού όπως τονίζουν, οι τιμές των εισιτηρίων στο Ηράκλειο συνιστούν πανελλαδικό ρεκόρ.

Η κυβέρνηση με απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών τον Δεκέμβρη του 2010 επιβάλλει αυτές τις αυξήσεις και φυσικά το τοπικό ΚΤΕΛ πλειοδοτεί.

Αντίθετη άποψη έχει ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ κ. Καλλέργος Βουλγαράκης, ο οποίος ανέφερε στο goodnet.gr πως δεν αυξήθηκαν ιδιαίτερα τα εισιτήρια στο Ηράκλειο και υπενθυμίζει πως δεν λαμβάνει καμία επιδότηση κρατική.

“Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την κινητοποίηση και έχουμε δώσει εντολή στους οδηγούς μας αν κάποιο λεωφορείο καταληφθεί, τότε θα το ακινητοποιούν μέχρι να εξέλθουν όσοι αντιδρούν. Όσον αφορά στους υπόλοιπους επιβάτες δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παρότι θα έχουν πληρώσει για την διαδρομή”. Πηγή είδησης / Newsbomb
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
Όχι στις αυξήσεις του ΚΤΕΛ Ηρακλείου - από Konstantinos MercedesBenz - 28-01-2011, 12:59 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)