06-07-2025, 05:40 AM
(06-07-2025, 03:30 AM)Korkis Έγραψε: Εγώ κάνω μια λεπτομερή καταγραφή (όσο μπόρεσα) για τις γραμμές που χρησιμοποιήσαμε εγώ και 2 φίλες μου, θα το ανεβάσω μόλις ολοκληρώσουμε τη βραδιά και γυρίσουμε σπίτια μας [με γραμμή που εξυπηρετεί άμεσα την περιοχή μας]
*Να σημειώσω πως προσπάθησα να καταγράψω όσα μπορούσα καθώς ήμουν με παρέα και μερικά νούμερα μπορεί να μην είναι 100% ακριβή. Επιπλέον το αρχικό πλάνο ήταν η ακριβώς αντίστροφη διαδρομή από αυτή που ακολουθήσαμε καθώς χάσαμε το 703 των 00:15 από Πειραιά, αλλά μας έκατσε καλά σε γενικές γραμμές.
- 049 (Solaris 18m ιδιόκτητο)-(Δρομολόγιο των 00:25 από Πειραιά)
Χρόνος διαδρομής (Από Πειραιά έως Ομόνοια): ~33 λεπτά
- 221 (Mercedes-Benz Citaro C2)-(Δρομολόγιο των 00:55, με επιβίβαση ~01:15 από Ακαδημία)
Διάρκεια διαδρομής (Από Ακαδημία έως τέρμα Ιλισίων): ~20 λεπτά
- 608 (Iveco Urbanway 18m CNG)-(Δρομολόγιο των 01:40 από Νεκροταφείο Ζωγράφου)
Χρόνος διαδρομής (Από Ζωγράφου έως Γαλάτσι): 53 λεπτά
*Επιστρέψαμε με το ίδιο όχημα έως Άγιο Λουκά (15 λεπτά) και περπατήσαμε μέχρι Άγιο Ελευθέριο.*
- 703 (Solaris 18m ιδιόκτητο)-(Δρομολόγιο των 03:30 από Άγιο Ελευθέριο)
Χρόνος διαδρομής (Από Άγιο Ελευθέριο έως Πειραιά): 31 λεπτά (30 αν δεν τον έπιανε το φανάρι στην Καραϊσκάκη)
*Μια υποσημείωση/σχόλιο, για το 703 περίμενα σχετικά σύντομο χρόνο διαδρομής και όπως φαίνεται ήταν αρκετά μικρός μιας και η χρήση του ήταν ελάχιστη σε σχέση με τις υπόλοιπες γραμμές που πήραμε. Υποθέτω θα ίσχυσε και για τα δρομολόγια πέραν αυτού που πήραμε. Για παράδειγμα, το δρομολόγιο των 00:15 από Πειραιά το έκανε 35 λεπτά έως Άγιο Ελευθέριο.
- Μετρό γραμμή 3 (3ης γενιάς)-(Από Πειραιά έως Κορυδαλλό)
- 842 [Mercedes-Benz O530LE Citaro (leasing)]-(Δρομολόγιο των 04:30 από Πέραμα, με επιβίβαση 04:45 από στάση "Πλατεία Ελευθερίας")
Χρόνος διαδρομής:
-Από Πέραμα έως Πλατεία Ελευθερίας 15 λεπτά
-Ο κύκλος "Πλατεία Ελευθερίας → Στ.Κορυδαλλός" 10 λεπτά
-Απο "Στ.Κορυδαλλός" έως "Άγιος Αντώνιος" 8 λεπτά

]