04-07-2025, 10:32 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 04-07-2025, 10:34 PM από Korkis. Edited 1 time in total.)
(04-07-2025, 10:07 PM)Aggele Έγραψε: Συγγνώμη αλλά θα διαφωνήσω προς το τέλος χωρίς να αντιλέγει για το σύνολο του κειμένου από που βγαίνει η φαινομενική εξυπηρέτηση; Σήμερα μετά μεσημέρι το 810 έμεινε με 1 οχήματα (2-4 το μεσημέρι) άλλη φορά την Δευτέρα το βράδυ 810/09/06 σε στάσεις όπου κινήθηκα με κατεύθυνση την άνοδο σε Ταξιαρχών, Δημητρακοπούλου και Σάμου εξαφανίστηκαν και εμφανίστηκαν το καθένα από τρεις φορές σχεδόν. Υπάρχουν στιγμές που δεν έχουν φτάσει στην αφετηρία και τον χρόνο από την έναρξη του επόμενου δρομολογίου στην τηλεματική τον χάνουν και γίνεται διάλειμμα και εμφανίζονται 5-10' μετά σε κυκλοφορία στην εφαρμογή ( έχω χάσει πολλά έτσι), 806/09 γεμίζουν φυσικά από Δημητρακοπούλου μέχρι άγιο Στυλιανό που αδειάζει και δεν χωράει ο κόσμος τώρα με τις υψηλές θερμοκρασίες ποια είναι η ευθύνη του ΟΑΣΑ απέναντι στην προστασία της δημόσιας υγείας και συμφέροντος όταν περιμένουν ευάλωτες ομάδες και γενικά επιβάτες 25'+ σε μια στάση σε ώρες με αυξημένο τον υδράργυρο;;Απόλυτα δεκτή η διαφωνία, λάθος χαρακτηρισμός και από εμένα μιας και ενδεικτικά εκείνη την ώρα είδα πόσα οχήματα υπήρχαν, δεν έλεγξα τις υπόλοιπες ώρες αν υπήρχαν κενά (που αποτι φαίνεται υπήρξαν και άλλες μέρες) Ευτυχώς δεν έχω χρειαστεί αυτές τις μέρες λεωφορεία.