27-02-2025, 10:10 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 27-02-2025, 10:15 PM από F. P Transporations. Edited 1 time in total.)
Ακόμα δε μπήκανε στη κυκλοφορία καλά, καλά και άρχισαν τα πρώτα προβλήματα! Τι μπορεί να φταίει και με το πάτημα του κουμπιού δεν έκλεινε η πόρτα καινούριο όχημα; Ιδού η απάντηση!! Εν έτη 2025 τα λεωφορεία τα κατασκευάζουν με πρόχειρα συστήματα, εκεί που είχαμε πολύ ωραία και αξιόπιστα λεωφορεία για έως και 30 χρόνια, εντός των Neoplan Midi (Στην αρχή ήταν αστοχία υλικού και ήταν αναξιόπιστα και είχαν προβλήματα εξ αρχής), τώρα μας φέρνουν λεωφορεία από Κίνα Yutong E9 & E12,τουρκικα Menarini (αν είναι Τουρκία η Menarini) που δεν ήρθαν ακόμα. Κατά τ' άλλα Καλορίζικα και πάλι και να τα προσέχουν. Δε λεω ότι τα καινούρια δεν είναι καλά, μια χαρά είναι, όμορφα, ωραία απλά το λέω γιατί στην επόμενη μέρα, άρχισαν τα προβλήματα.
Τουλάχιστον στα Yutong δεν έχει συμβεί περιστατικο με πόρτες (όσες φορές έχω μπει εγώ τουλάχιστον).
Καλορίζικα και πάλι πάντως!!
Τουλάχιστον στα Yutong δεν έχει συμβεί περιστατικο με πόρτες (όσες φορές έχω μπει εγώ τουλάχιστον).
Καλορίζικα και πάλι πάντως!!