16-02-2025, 05:40 PM
(16-02-2025, 04:28 PM)F. P Transporations Έγραψε: Καλησπέρα!!
Εγώ πρισωπικά, δεν έχω ακούσει κάτι, ούτε έχω διαβάσει κάτι για οριστική απόσυρση, ή να απομείνουν ελάχιστα απ αυτά (10 παρ. Χάρη) από τα 37 που έχουν μείνει, αλλά όπως εχουμε πει και σε άλλο ποστ του φόρουμ, θα γίνει διαγωνισμός για 175 με 200 καινουρια τρόλεϊ και τότε τα Τρόλεϊ Neoplan 6000 θα αποσυρθούν, παρέα μαζί με τα Vanhool 7000, τουλάχιστον αυτό διάβασα σε site, Διαγωνισμός καινούριων τρόλει ,παράδωσή τους μετά το διαγωνισμό και απόσυρση Νeoplan 6000 και Vanhool 7000
Δεν αναμένεται σύντομα διαγωνισμός προμήθειας τρόλλεϊ, ενώ το σενάριο μίσθωσης (leasing) έχει αποκλειστεί από την πρώτη στιγμή. Τα σαιτ μπορεί να γράφουν διάφορα αλλά άμα δεν δούμε Τεύχη Διαγωνισμού δεν πιστεύω τίποτα. Μακάρι να βγω λάθος και να μας κάνουν καμία έκπληξη, όπως με τον ξαφνικό διαγωνισμό για τα 125 ηλεκτρικά λεωφορεία, αλλά δεν νομίζω. Για αρχή ας βρουν οδηγούς και ας ανατάξουν τα οχήματα που είναι στα αμαξοστάσια. Άραγε από τους 303 οδηγούς που προκρίθηκαν για πρόσληψη (ή και από τους παλιούς, μιας και είναι ευκαιρία για εκπαιδεύσεις), πόσοι προβλέπεται να πάνε στα τρόλλεϊ;