Αξιολόγηση Θέματος:
  • 7 Ψήφοι - 2.29 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Στα 1,20 ευρώ το εισιτήριο στις συγκοινωνίες
#27
(10-01-2011, 10:44 AM)panos81 Έγραψε: Για τα φοιτητικά εισιτήρια θα έχει πρακτικές επιπλοκές η ισχύς τους μόνο για ορισμένες διαδρομές ή ημερομηνίες. Γι' αυτό και ή θα πρέπει να καταργηθούν εντελώς και οι φοιτητές να υποχρεούνται στην πλήρη καταβολή κομίστρου, ή να είναι δωρεάν η μετακίνηση μόνο στις χαρακτηριζόμενες ως "σχολικές" γραμμές (242, 250, Ε90, Ε15, 032 κ.τ.λ.) ή να υπάρχουν άλλου είδους κυρώσεις για τους τζαμπατζήδες φοιτητές, όπως περιγράφω παραπάνω.

Άλλωστε, το να ταξιδεύει κανείς χωρίς εισιτήριο συνιστά αδίκημα. Θα μου πείτε ότι όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει, αλλά σκεφτείτε πόσο θα περιοριζόταν το πρόβλημα εάν ο ΟΑΣΑ ή/και οι θυγατρικές/εποπτευόμενες (ΤραινΟΣΕ, ΚΤΕΛ) από αυτόν εταιρείες ενημέρωναν το εκπαιδευτικό ίδρυμα που φοιτά ο τζαμπατζής και αυτό υποχρεούτο να επιβάλει π.χ. μείωση του βαθμού όλων των μαθημάτων κατά 20% στο τρέχον εξάμηνο την δεύτερη φορά που κάποιος πιάνεται "τζαμπατζής" (εντάξει, να συγχωρείται η πρώτη, ανθρώποι είμαστε) και αποβολή από την σχολή σε περίπτωση υποτροπής; Ή προκειμένου για μαθητή να έχει τριήμερη αποβολή και διαγωγή "κοσμία" ή και "ανάρμοστη"; Θα το σκέφτονταν σοβαρά τότε να κάνουν τον "τζαμπατζή".

Σιγά ρε Χίτλερ, δηλαδή να χάσω εγώ το 9 που κέρδισα με το σπαθί μου και τις γνώσεις μου και να γίνει 7 επειδή δεν είχα 2 φορές εισητήριο... Τι φασιστικά είναι αυτά που γράφεις? Και ποιος σου είπε οτι οι φοιτητές σχολών με 7 κ 8 μαθήματα ανα εξάμηνο θα πασαλείβουν τα μαθήματα για να τα περάσουν όλα με 5αρια και να μπορούν να βγάλουν πάσο... ΠΡΟΤΙΜΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΠΩ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ!!!!
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Στα 1,20 ευρώ το εισιτήριο στις συγκοινωνίες - από Paul - 10-01-2011, 11:57 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Ανατροπή στις συγκοινωνίες: Ερχεται το ηλεκτρονικό εισιτήριο - Η μηνιαία κάρτα γίνεται... πιστωτική TMantzas 0 2.583 26-12-2014, 06:41 PM
Τελευταία Δημοσίευση: TMantzas

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)