Αξιολόγηση Θέματος:
  • 7 Ψήφοι - 2.29 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Στα 1,20 ευρώ το εισιτήριο στις συγκοινωνίες
Η άποψη μου ειναι οτι τα νέα εισιτήρια ειναι ΛΗΣΤΡΙΚΑ διότι για παράδειγμα η διαδρομή Καλλιθέα-Ταύρος χρεώνεται με 1,20 ενω επρεπε να κοστίζει 0,50 το πολυ. Τα εισιτήρια μετεπιβίβασης έπρεπε να κοστίζουν 1,50 και να διαρκούν 2 ώρες. Ετσι προωθείς τα ΜΜΜ και διώχνεις το αυτοκίνητο. Αυτα τα δυο πράγματα με συστηματικούς ελέγχους. Τελος, οπως ανέφερε κάποιος φίλος παραπάνω, η λύση ειναι η κάρτα-εισιτήριο και η χρέωση με το "χιλιόμετρο", ας πουμε.

Η πολιτική της κυβέρνησης είναι εμφανής: "Ολοι με ενα αυτοκίνητο" (θα ενεργοποιήσει την απόσυρση, λένε) και "λεφτά υπάρχουν" (απο τους επιβατες και τους εργαζόμενους).

(10-01-2011, 05:46 PM)amoran Έγραψε: Και το αριστερό τμήμα της κάθε σκάλας δηλαδή τι ρόλο εξυπηρετεί; Για να κατεβαίνουν τίποτα πρίγκηπες; Επειδή λοιπόν εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω και το αριστερό μέρος το έχω κι αυτό πληρωμένο από φόρους και εισιτήρια, με το συμπάθειο αλλά λέω να το χρησιμοποιώ κατά βούληση.

Ειναι θέμα πολιτισμού και εξυπηρέτησης των συνανθρώπων μας που βιάζονται για τους δικους τους λόγους και εμεις τους εμποδίζουμε γιατι βγήκαμε για βόλτα. Στην περίπτωση που η κυλιόμενη σκάλα ειναι σχετικά άδεια κι εσυ βιάζεσαι, μπορεις να ανεβεις/κατέβεις πιο γρήγορα προς τον προορισμό σου, αποφεύγοντας τα ζιγκ-ζαγκ και τα "συγνώμη". Στις περιπτώσεις Συντάγματος, Μοναστηρακίου κτλ δεν τίθεται θέμα αριστερα/δεξιά γιατι ο κόσμος είναι ποτάμι.

(10-01-2011, 05:46 PM)amoran Έγραψε: Οι μπάρες που σας αρέσουν, επειδή πάντα μιλάμε για την Ελλάδα, είναι η μεγαλύτερη βλακεία που έχω δει ποτέ ....
Οι περιστρεφόμενες μπάρες δεν αποκαρδιώνουν τον τζαμπατζή γιατι μπορεί να ακυρώσει ενα ήδη χτυπημένο εισιτήριο για να ξεκλειδώσει την "πόρτα".

Απάντηση

Μηνύματα στο Θέμα
RE: Στα 1,20 ευρώ το εισιτήριο στις συγκοινωνίες - από stavros2004 - 10-01-2011, 07:55 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Ανατροπή στις συγκοινωνίες: Ερχεται το ηλεκτρονικό εισιτήριο - Η μηνιαία κάρτα γίνεται... πιστωτική TMantzas 0 2.687 26-12-2014, 06:41 PM
Τελευταία Δημοσίευση: TMantzas

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 Επισκέπτης (ες)