Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Στόλος λεωφορείων ΚΤΕΛ
(06-08-2024, 01:40 AM)patrinos Έγραψε: Δεν γνώριζα ότι στην Τουρκία δεν κατασκευάζουν αστικά παρά μόνο πούλμαν.. Το ντύσιμο στα χρώματα του ΟΑΣΑ πιθανόν να είναι και με βινύλιο.. Τα midi θα είναι temsa αλλά υπολείπονται  και άλλα δωδεκάμετρα τα οποία μπορεί να μην είναι MAN.. Όλα θα είναι ντήζελ..Δεν μπλέκουν με υβριδικά τα οποία είναι ακριβότερα..
Αερολογίες και εμπάθειες. Αλλά ας τα πιάσουμε από την αρχή.

Τα οχήματα ως leasing αγοράστηκαν από τον Παπαδάκη, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος εισαγωγέας λεωφορείων στην Ελλάδα αυτή την στιγμή, ώστε να είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμα για κυκλοφορία (μήνες πριν την αναμενόμενη υπογραφή του διαγωνισμού ήρθε η πρώτη παρτίδα των 130 οχημάτων). Δεν αποφάσισαν τα ΚΤΕΛ για τα οχήματα που αγόρασαν, όπως ούτε για τα οχήματα που πήραν στην αρχή της ανάθεσης. Ο διαγωνισμός δεν προέβλεπε υβριδικά, αλλά πετρελαίου 5ετιας τουλάχιστον, τα οποία θα ντυθούν με τον γνωστό τρόπο.

Οι νταλίκες ήταν ένα τυπογραφικό λάθος στην κατάθεση προσφοράς που ακόμα κι έτσι όμως, ήταν μέσα στους όρους του διαγωνισμού, γι'αυτό και δεν υπάρχει κάποιο κόλλημα. Κανείς δεν κλάφτηκε και σίγουρα όχι τα ΚΤΕΛ!

Τα υπόλοιπα 63 οχήματα όταν έρθουν, θα δείτε τι είναι. Άλλωστε, δεν θα βρείτε μια καλή κουβέντα να πείτε κάποιοι.. Στον μικρόκοσμό σας!
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Στόλος λεωφορείων ΚΤΕΛ - από MrVanHool - 06-08-2024, 05:27 AM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Στόλος λεωφορείων ΟΣΥ Cmaniac 878 1.025.419 , 12:56 AM
Τελευταία Δημοσίευση: notis

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 8 Επισκέπτης (ες)