Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Στόλος λεωφορείων ΚΤΕΛ
#84
(13-01-2022, 04:10 PM)panos._.photography Έγραψε: Κατάλαβα! Κατανοητό αυτό που λες. Και χρήσιμο γιατί το βράδυ καμία φορά χάνεις την στάση σου (έχουμε καλό φωτισμό στα βόρεια ROFL )

Θα μπορούσε δυνητικά να φτιαχτεί μια ιστοσελίδα/εφαρμογή απο τα ΚΤΕΛ (με ανοιχτης χρήση χάρτες και χωρίς πολλά έξοδα) που να φαινόντουσαν οι θέσεις τους με βάση την βάση δεδομένων των ΚΤΕΛ ή κάτι τέτοιο απαγορεύεται/είναι εκτός τόπου;
Επιπροσθέτως, ήδη έχω στείλει υπόμνημα διορθώσεων που αφορούν τις στάσεις του δικτύου ώστε και η αναγγελία των στάσεων να βελτιστοποιηθεί (τοποθέτησαν την 3η Κυδωνίων στο 536 που στείλαμε ότι είχε πέσει, αλλά όχι διπλή όπως είχαμε ζητήσει - αντίστοιχα με διαφορετικό κωδικό η στάση της επιστροφής / μεταφορά της στάσης 2α Κρυονερίου στο 509 στην αλληλουχία και στον χάρτη και πολλά ακόμα..)

Το θέμα της χωριστής εφαρμογής το συζήτησα με τον ανάδοχο της τηλεματικής, δεν είναι κάτι απλό, θα μελετηθεί όμως η δυνατότητα εφαρμογής του (το είχε κάνει το ΚΤΕΛ Σερρών πριν εμφανιστούν στην εφαρμογή του ΟΑΣΘ). Πρέπει επίσης να υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη του Οργανισμού για οποιουδήποτε τέτοιου είδους κινήσεις..
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Στόλος Λεωφορείων ΚΤΕΛ - από MrVanHool - 13-01-2022, 04:57 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Στόλος λεωφορείων ΟΣΥ Cmaniac 820 977.515 01-06-2024, 08:02 PM
Τελευταία Δημοσίευση: MitsosDaBest

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)