Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΟΑΣΑ
#37
(14-11-2019, 05:13 PM)mercedes elbo Έγραψε: Τις τελευταίες μέρες αναρτήθηκαν οι εκθέσεις πεπραγμένων των ΟΑΣΑ και ΟΣΥ στις αντίστοιχες σελίδες. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν τα αναλυτικά οικονομικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το 2018 όχι μόνο δεν υπήρξε καμιά αύξηση εσόδων από εισιτήρια και κάρτες αλλά αντιθέτως υπήρξε μείωση εσόδων κατά 1,28 εκατομμύρια σε επίπεδο ομίλου. Και κάπου εδώ καταρρέουν και επίσημα όλα τα αφηγήματα περί του ηλεκτρονικού εισητηρίου και των πυλών που θα αύξαναν τα έσοδα, της γελοιότητας της μπροστινής πόρτας, της υποχρεωτικής έκδοσης μειωμένων κομίστρων μόνο με προσωποποιήμενη και φυσικά των δελτίων τύπου του ΟΑΣΑ για τα έσοδα που συνεχώς αυξανόταν!!

Έλα όμως που μας λένε πολλά (παρόλο που είναι γραμμένα κυριολεκτικά στο πόδι με νούμερα που αν τα αθροίσεις δεν ανταποκρίνονται στα αναγραφόμενα) αν ξέρεις να τα διαβάσεις.

Ειδικά για την ΟΣΥ μας λέει ότι αύξηση στα έσοδα της τάξης του 14,27% προερχόμενη από αύξηση εισιτηρίων κατά 11,42% (από την "γελοιότητα" της εισόδου από την πρώτη πόρτα που άλλωστε εφαρμόζουν όλες οι "γελοίες" πόλεις ανά την υφήλιο), ΜΕΙΩΣΗ 19,52% από τις κάρτες (γιατί δεν εφαρμόζεται στο 90% των περιπτώσεων με σημαντικές απώλειες για την ΟΣΥ έναντι της ΣΤΑΣΥ στην ποσόστωση αυτών - είναι και δείκτης παράλληλα για την εισιτηριοδιαφυγή αυτό), αύξηση κατά 184,27% (!) από τις επιδοτήσεις των μειωμένων εισιτηρίων από τα αρμόδια υπουργεία (χάρη στην προσωποποιημένη κάρτα που δίνει το πραγματικό ποσό που δικαιούται η εταιρία και όχι κατ' εκτίμηση) και πολλά ακόμα...
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΟΑΣΑ - από garvanitis - 14-11-2019, 05:59 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Συγκοινωνίες Αθηνών (ΣΑ) - Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών N1Ellinikou 27 39.669 12-12-2017, 12:00 AM
Τελευταία Δημοσίευση: marios.ilioupoli

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 8 Επισκέπτης (ες)