Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Το λεωφορείο "φάντασμα"
#52
Εγώ δεν καταλαβαίνω 2 εντελώς ηλίθια πράγματα στον σχεδιασμό της γραμμής 100.

1. Η γραμμή κάνει Αφετηρία στην Πλατεία Κουμουνδουρου και κάποια στιγμή φτάνει έστω Κολωνάκι. Γιατί στον γυρισμό να μην γυρνάει στην Αφετηρία με την συγκεκριμένη διαδρομη:

από Μαρασλη, δεξιά Βασιλίσσης Σοφίας, δεξιά Πανεπιστημίου, Πλατεία Ομονοίας, έξοδος στην Αγίου Κωνσταντίνου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Δεληγιώργη, δεξιά Κεραμεικου, αριστερά Κολοκυνθους, συνέχεια στην Πλατεία Κουμουνδούρου (ΑΦΕΤΗΡΙΑ)

2. Έστω ότι όπως είναι η διαδρομή της μαζεύει κόσμο. ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ενώ βρίσκεται στην Ευριπίδου να μην στρίψει αριστερά στην Αριστειδου (ας κάνει και εκεί μια στάση), ΑΛΛΑ να συνεχίσει ευθεία μέχρι να φτάσει Σταδίου, για να πάει από εκεί Εδουαρδου Λω, Πανεπιστημίου, Πεσματζογλου, Σοφοκλέους σπαταλωντας έτσι πολλές φορές 20-30 λεπτά ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Με 30 λεπτά εξοικονόμηση βάζεις άλλο ένα λεωφορείο. Κάποιος θα πει ότι "δεν μπορεί να στρίψει το λεωφορείο από την Αριστειδου στην Σοφοκλέους". Αντίθετα, μπορεί να στρίψει παρά πολύ εύκολα (μιας και το 100 δρομολογείται με μίνι λεωφορεία). Εδώ το 218 στρίβει σε κλειστή στροφη από την Ακροπόλεως στην Μπουμπουλίνας (Δάφνη).
- Μην καταστρέφετε κι άλλο το 164 !  Chair  - 
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Το λεωφορείο "φάντασμα" - από Larioupol - 17-07-2019, 10:38 PM
RE: Το λεωφορείο "φάντασμα" - από abc - 12-12-2012, 12:54 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)