Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Το λεωφορείο "φάντασμα"
(09-01-2019, 05:33 PM)NightLine Έγραψε: Τι να σου πω, θα δοκιμάσω και αύριο να το πάρω από την Μαράσλειο αυτή τη φορά, και αν δεν θα το παρατήσω.  Τουλάχιστον να πάρω μερικές πληροφορίες από τον οδηγό για τη συγκεκριμένη γραμμή για το τι ακριβώς παίζει.

Υπάρχουν αρκετές διαφορές ανάμεσα στις "σχολικές" γραμμές του ΟΑΣΑ
- γραμμές όπως το 242, 250, Ε90 εξυπηρετούν φοιτητές, αλλά και οποιονδήποτε άλλο θέλει να κατευθυνθεί μέσα στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, είτε πέριξ αυτών.
- To 829 είναι η γραμμή που ενώνει τα 2 ΤΕΙ της Αθήνας με το Στ. Αιγάλεω, αλλά ειδικά στο κομμάτι της προς το ΤΕΙ Πειραιά, οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες των πολυκαταστημάτων ενδέχεται να είναι περισσότεροι από τους φοιτητές. Γι' αυτό και είναι η μόνη γραμμή που δουλεύει και Σάββατο
- Γραμμές κανονικές που έχουν και σχολικά δρομολόγια (είτε τμήμα διαδρομής είτε την ένδειξη στην τηλεματική "Δρομολόγιο που εξυπηρετεί και μαθητές") οι οποίες είναι σαν κανονικά δρομολόγια (βλ. 507, 704 ή τοπικό 608 για Γκράβα)
- Γραμμές ειδικού σκοπού μεταφοράς μαθητών (030, 032, 715, 716, 848). Στις παραπάνω γραμμές μεταφέρονται μαθητές από / προς και τυπικά υπάρχει έλεγχος και περιορισμός επιβίβασης / αποβίβασης. Το 032 είναι το πιο κοντινό σε μένα και ενώ το έχω δει δεκάδες φορές, έχω καταφέρει να μπω μόνο μία φορά, όταν ακόμα ήμουν μαθητής. Βάσει του κανονισμού το πρωινό δρομολόγιο δεν αποβιβάζει κανέναν πριν το Μαράσλειο και το μεσημεριανό δεν επιβιβάζει κανένας μετά το Μαράσλειο.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση

Μηνύματα στο Θέμα
RE: Το λεωφορείο "φάντασμα" - από nikos1991 - 10-01-2019, 11:11 AM
RE: Το λεωφορείο "φάντασμα" - από abc - 12-12-2012, 12:54 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 Επισκέπτης (ες)