Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ποιές λεωφορειακές γραμμές έχετε χρησιμοποιήσει;
(29-10-2018, 08:44 AM)NightLine Έγραψε: Ολόκληρη την 550 και 732 (δεν έχει σημασία από ποια μεριά) ;

Γιατί παίζει να είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που να το έχει κάνει όπως είπα πιο πάνω -κυρίως από Π. Φάληρο προς Κηφισιά και από Βύρωνα στο Ίλιον αντίστοιχα-, και θα ήταν ενδιαφέρον άμα υπήρχε κι άλλος που να το έχει κάνει αυτό....όπως και να το κάνουμε είναι δύο περιοχές που δεν επικοινωνούν μεταξύ τους. Παρόμοια περίπτωση είναι το 856 (Αιγάλεω - Ηλιούπολη) ή το 421 (Άγιοι Ανάργυροι - Αγία Παρασκευή) αν και στο τελευταίο έχω δει ελάχιστες περιπτώσεις να κατεβαίνουν Αγία Παρασκευή ενώ έχουν μπει από Αγίους.

Δηλαδή δεν κάνουν κάποια τεράστια απόσταση (πλην του 550), απλά συνδέουν δύο περιοχές που γενικά δεν επικοινωνούν η μία με την άλλη, σε αντίθεση με τα 304, 305, 308 π.χ. που κάποιος θα τα πάρει από την Αφετηρία και θα κατέβει Αρτέμιδα, Βραυρώνα, Κορωπί...

Όλοκληρη την 550 σε μια μετακίνηση δεν την έχω κάνει. Έχω κατέβει αρκετές φορές από Α1 στην ΑΦ550 (ή έχω πάει για καφέ στο Φλοίσβο) για να το παρω προς κέντρο (Φιξ, Πινακοθήκη, Πλ. Αμπελοκήπων) και το αντίστροφο όπως επίσης πολλές φορές το έχω χρησιμοποιήσει από Ιλίσια, Ζέρβα ή Μακρυγιάννη μέχρι το Τέρμα της Κηφισιάς.
Αντίστοιχα και το 732 το έχω χρησιμοποιήσει ώς διακεντρικό (Ευαγγελισμός - Αττική) όπως και από τις 2 πλευρές του μέχρι αφετηρία/τέρμα, αλλά ποτέ δεν πήγα Βύρωνα για να το πάρω μέχρι τον Αγ. Φανούριο.
Αντίθετα έχω κάνει ολόκληρο το 140 μονομιάς, όπως επίσης και 421, 703, 891 και τα πιο "light" 054, 227, 608, 622, 815, 856.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση

Μηνύματα στο Θέμα
RE: Ποιές λεωφορειακές γραμμές έχετε χρησιμοποιήσει; - από nikos1991 - 29-10-2018, 03:11 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)