Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Προσωρινές συγκοινωνιακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του ΟΑΣΑ
(18-06-2017, 11:38 PM)MrVanHool Έγραψε: Ε ας μην δικαιολογουμε τον Δήμο και να κατηγορουμε τους συνδικαλιστες για μια σωστή κίνηση!
Δεν είναι ούτε το ίδιο μήκος στην Τριφυλίας, ούτε το ίδιο στενεμα. Στον δε Προφήτη Ηλία, δεν ζορίζεται το Midi από τα διερχομενα.. Παραβιάσεις εν γνώση των οδηγών για να γίνονται τα δρομολόγια, γίνονται καθημερινά.
Στην Γ.Ζωγράφου είναι μεγάλο το μήκος του εμποδιου όπου μένει μια λωρίδα σκαρτη! Καιρός να καταλάβουν οι κακομαθημενοι Ζωγραφιωτες από τους οδηγούς του Βοτανικού (για ακόμη μια φορά) πως πρέπει να σέβονται τα μεγάλα οχήματα της Δημόσιας Συγκοινωνίας. Αν δεν θέλουν, με τα πόδια!!
Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα, το έχουμε κάνει και στον Περισσό στο 605 όταν κλεινονταν καθημερινά πάνω από την Αγία Ολγα και έμενε επίτηδες όλος ο Περισσός χωρίς λεωφορεία.. Μέχρι που έμαθαν να σέβονται! Απλό..

Επίσημα και η ανακοίνωση στα πάνελ της τηλεματικής "Τα οχήματα της γραμμής 235 προσωρινά δεν διέρχονται από την οδό Γ.Ζωγράφου και ακολουθούν πορεία προς Νεκροταφείο Ζωγράφου της γραμμής 608" .
Σήμερα, πάντως, δεν πρέπει να έχουν βγάλει οχήματα έξω (εκτός από το 125), το οποίο στο κατέβασμα έχει σήμανση "235" και στο γύρνα από Ακαδημία "608" (μάλιστα στην επιστροφή το αναγνωρίζει και η τηλεματική του 608)

Αν και άμεσα θιγόμενος καθώς είναι η γραμμή μου, θεωρώ την κίνηση επιβεβλημένη και ελπίζω να "κρατήσουν" οι οδηγοί μέχρι να αδειάσει η Γ.Ζωγράφου ή (επιτέλους) να μπει ο Δήμος και να βάλει κολωνάκια στη μέση της οδού (και όχι στο πλάι που δεν τα σέβεται κανένας)
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Προσωρινές συγκοινωνιακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του ΟΑΣΑ - από Citaro - 19-06-2017, 10:04 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)