Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Πρώτα / τελευταία δρομολόγια λεωφορείων-τρόλεϊ (τροποποιήσεις, σχολιασμός, προτάσεις)
(19-05-2017, 09:23 PM)NEOPLAN N4007 Έγραψε: Ελπίζω να διάλεξα το κατάλληλο θέμα για να εκφράσω την ερώτηση μου, γιατί έψαξα αρκετά να βρω το πιο κατάλληλο topic. Το πρώτο δρομολόγιο του 755 τις καθημερινές και τα σαββατα είναι στις 05:00 η στις 05:20 και 05:25 αντίστοιχα; Στην εφαρμογή γράφει 05:00 πρώτο δρομολόγιο αλλα με αστεράκι που λέει τακτη αναχώρηση από Κ. Πατήσια.
Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβει αν η ώρα αναχώρησης (05:00), αναφέρετε σε αναχώρηση του οχήματός από τα Κάτω Πατήσια - οπότε το πρώτο δρομολόγιο από Μεσονυχι θα είναι 5:20/25 - η αναφέρετε σε δρομολόγιο από Μεσονυχι.
Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας μπέρδεψε, νομίζω πως η εφαρμογή της Τηλεματικής είναι ξεκάθαρη.
Το δρομολόγιο των 0500 από Μεσονύχι, αναχωρεί με Τακτή Αναχώρηση από τα Κ.Πατησια, που ποτέ ο ΟΑΣΑ δεν ανέφερε πότε είναι, ούτε από το site του σε παλαιότερες φορές που είχε εμφανίσει τακτες αναχωρήσεις κυκλικων γραμμών.
Ομοίως και το τελευταίο δρομολόγιο (2325 από Μεσονυχι - 2400 Κ.Πατησια)
Η είδηση που πρέπει να γραφτεί εδώ είναι πως καταργήθηκε το 5άρι από το Π.Τερμα (12η Κ.Μυλου), ενώ διατηρήθηκαν οι βαρδιες που κάνουν δρομολόγια στον Κορμό Μενιδιου.
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Απάντηση

Μηνύματα στο Θέμα
RE: Πρώτα / Τελευταία δρομολόγια λεωφορείων - τρόλεΪ (ΩΡΕΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ) - από MrVanHool - 20-05-2017, 01:43 AM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Γνώμες για τις γραμμές λεωφορείων στη Νέα Σμύρνη και προτάσεις για καταργήσεις, τροποποιήσεις ή δημιουργίας γραμμών gregory 1 4.829 07-07-2016, 01:49 AM
Τελευταία Δημοσίευση: N1Ellinikou

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)