Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Προσωρινές συγκοινωνιακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του ΟΑΣΑ
(12-06-2015, 12:49 AM)amoran Έγραψε: Κοινώς ό,τι νάναι και όπως νάναι. Και επίσημη ενημέρωση πουθενά. Τρέχα νούμερο επιβάτη να βρεις τι περνάει κι από πού. Ε, αφού καθένας κάνει ό,τι του καπνίσει, μην παραπονιέστε και για τους αναρχικούς, κι αυτοί το ίδιο έκαναν.
Α, και το 500 τι έγινε; Συνεχίζει να περνάει ηρωικά από Πολυτεχνείο;;;
Η τροποποιηση αυτη προηλθε λογω της ανεξελεγκτης δρασης των αναρχικων και για προληψη νεου ατυχηματος.. Ειναι θεμα συγκυριας, αν και αποτελει καθημερινο φαινομενο πλεον μετα τις 2200 το βραδυ και ξημερωματα Σ/Κ εως και τις 0700!
Ο ΟΑΣΑ δεν το ανακοινωνει διοτι δεν αποτελει τροποποιηση με δικη του υπογραφη, αλλα κατ'εντολη σωματειου και της ιδιας της ΟΣΥ (παραδειγμα, βρες την αποφαση μη διελευσης του 735 μεσα απο το Ζεφυρι μετα απο καποια ωρα, αλλαζει επισης ανα περιοδο. Δεν θα βρεις, διοτι ειναι εντολη του Σωματειου και εδω και 6 χρονια εκτελειται και οι "επιβατες" το γνωριζουν..

Οταν βλεπεις μια Πατησιων ερημη (διοτι δεν υπαρχει ουτε σκυλος πλεον), και με δεδομενα τα επισοδεια και τους εμπρησμους στα οχηματα, προφανως και 2300 τη νυχτα, δεν θα περιμενεις στο Πολυτεχνειο την Λαμπρινη..

Το 500 δεν επηρεαζεται στο ρευμα προς Κηφισια, παει κανονικα απο Γ'Σεπτεμβριου..
Οσο αναφορα στο ρευμα προς Πειραια, οι παραπανω τροποποιησεις ηταν παρατηρησεις ενος μελους (που ξεχασε το 500) και οχι του ΟΑΣΑ. Οποτε, προς Πειραια, απο Πατησιων, δεξια Ιουλιανου, αριστερα Αριστοτελους, αριστερα Χαλκοκονδυλη, δεξια Πατησιων (διαφορετικα, σε περιπτωση κορδελας στην Χαλκ/λη, ευθεια Σωκρατους, αριστερα(/δεξια Παρ-Σαβ) Πειραιως, συνεχεια κανονικα..

Επισης, τωρα που διαβασα ξανα τις τροποποιησεις, να συμπληρωσω και εγω:

Β12-Γ12
Απο Λιοσιων, αριστερα Ηπειρου, δεξια Αχαρνων, δεξια Σουρμελη, συνεχεια κανονικα προς την περιφερεια
6
Απο Ηπειρου, δεξια Αριστοτελους, αριστερα Χαλκοκονδυλη, συνεχεια κανονικα προς αφετηρια..
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Απάντηση

Μηνύματα στο Θέμα
RE: Προσωρινές συγκοινωνιακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του ΟΑΣΑ - από MrVanHool - 12-06-2015, 02:00 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)