09-12-2014, 09:54 PM
To Volvo είναι χτισμένο σε σασσί φορτηγού. Ο τύπος του είναι L37507. Κατά πάσα πιθανότητα είναι το πρώην 32 του ΚΤΕΛ και αποσύρθηκε το 1977. Το αμάξωμά του (αν είναι πράγματι αυτό) είναι κατασκευής Σπαρταλιάν. Η τελευταία γνωστή σε εμένα αναφορά το θέλει να βρίσκεται στην Σάμη, αν το επιβεβαιώνεις έχουμε κάνει την μισή ταυτοποίηση. Αν ξαναβρεθείς προς τα εκεί δες για κάποια ένδειξη για τον αριθμό κυκλοφορίας του (κάποιο ίχνος εκεί που ήταν οι πινακίδες ή κάποιο πινακιδάκι εσωτερικά πάνω από τον οδηγό), αν είναι 72020 τότε αναγνωρίστηκε.
Σχετικά με το Ο303 τώρα, νομίζω (δεν είμαι απόλυτα σίγουρος) ότι υπάρχει ένα ακόμη στην Ιθάκη. Στην περίπτωση αυτή δεν είναι το μοναδικό που απέμεινε στο ΚΤΕΛ Κεφαλλονιάς.
Και μια δική μου παράκληση: Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι ο αριθμός πλαισίου του Cito τελειώνει σε 090001 όπως λέει η πληροφόρησή μου; Αν ισχύει τότε είναι το πρώτο Cito που κατασκευάστηκε...
Σχετικά με το Ο303 τώρα, νομίζω (δεν είμαι απόλυτα σίγουρος) ότι υπάρχει ένα ακόμη στην Ιθάκη. Στην περίπτωση αυτή δεν είναι το μοναδικό που απέμεινε στο ΚΤΕΛ Κεφαλλονιάς.
Και μια δική μου παράκληση: Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι ο αριθμός πλαισίου του Cito τελειώνει σε 090001 όπως λέει η πληροφόρησή μου; Αν ισχύει τότε είναι το πρώτο Cito που κατασκευάστηκε...