Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Προσωρινές συγκοινωνιακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του ΟΑΣΑ
#93
(30-04-2014, 03:15 PM)Citaro Έγραψε: Πάντως, έχω δει και έχω δεί να κόβουν διάφορες αρτηρίες για να στήσουν ...ό,τι πιό απίθανο.
Αλλά να κλείνει ο κεντρικός άξονας της Ν. Φιλαδέλφειας, που μάλιστα αποτελεί και αρτηριακή σύνδεση και για τους πιό πάνω από αυτή Δήμους (Μεταμόρφωση, Λυκόβρυση, Κόκ. Μύλος Αχαρνών) επί τρείς μέρες, δεν μπορώ να το αντιληφθώ Chair.
Άσχετο, το Α/Σ Κόκκινου Μύλου πώς τροφοδοτεί τις γραμμές τρόλλεϋ αυτό το χρονικό διάστημα; Με περιπορεία μέσω Εθνικής Οδού; Και το ντίζελ ποιός το πληρώνει; Ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας;; Angry

Τώρα τι να σου πω... Τα τρόλεϊ του 6 που γράφουν από σήμερα το ΤΕΡΜΑ-ΑΧΑΡΝΩΝ μπορεί να πάει Εθνική και... τώρα που θα στρίβει για Κ. Μύλο... άστο. Πιο γρήγορα θα κάνεις να φτάσεις Κ. Μύλο με τα πόδια, παρά το 6.

Τώρα για το πανηγύρι, αν δε γίνει στη Δικελείας, θα γίνει στην Ηρακλείου (καλή τύχη στο κλείσιμο της Ηρακλείου Tongue) ή στην Πατριάρχου Κων/νου.

Μεταμόρφωση και Λυκόβρυση μπορούν να συνδεθούν και μέσω Εθνικής.

Μπορεί να βοηθήσει πάντως το Α/Σ Αττικής που έχει τρόλεϊ που κάθονται για κάτι 11, 13, 3, 6, 5 (φτάνει που φτάνει το (σκουριασμένο) μπουγαδόσυρμα στην Πατησίων μέσω Αγ. Μελετίου, γιατί δεν το αξιοποιούν για αυτές τις 3 μέρες; ).
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Προσωρινές συγκοινωνιακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του ΟΑΣΑ - από nikos99 - 30-04-2014, 03:42 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 Επισκέπτης (ες)