Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Επιστολές προς ΟΑΣΑ
(24-11-2013, 09:37 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: Το είχα προτείνει κι εγώ προ καιρού, εισέπραξα 2-3 "ναι" και μία προθυμία για έμμεση βοήθεια από ένα ακόμη μέλος του forum (τον garvanitis), αλλά δεν είδα να έχει αποδοχή. Ή τουλάχιστον δεν αποτυπώθηκε γραπτά αυτό.

Και εννοείται πως συμφωνώ απόλυτα! Και θα έπρεπε να το είχαμε βάλει μπροστά καιρό τώρα αυτό.

Και η παροχή της όποιας βοήθειας είναι δυνατόν από μέρους μου να θεωρείται δεδομένη. Βέβαια θέλει σοβαρή οργάνωση η προσπάθεια και σοβαρή τεκμηρίωση των προτάσεων στην τελική τους μορφή (φανταστείτε το σαν να απευθύνεστε σε κάποιον που δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα σχετικά με το αντικείμενο - κάτι που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί και να ισχύει πράγματι -και θέλετε να του δώσετε να καταλάβει την οποιαδήποτε πρότασή σας). Η όποια βοήθεια θα είναι αυτή βέβαια περιορίζεται λόγω του τόπου διαμονής μου σε know how support από απόσταση και σε κάποιες προτάσεις σε περιοχές της Αθήνας που κινούμαι όταν βρίσκομαι εκεί και σε κάποιες πιθανές περιπτώσεις υποστήριξης με τη φυσική μου παρουσία όταν και θα βρίσκομαι κάτω κάποιες περιόδους - συνήθως σύντομες.
Μάριε, δεν χρειάζεται απαραίτητα να μετέχουν όλα τα μέλη του φόρουμ αλλά όσοι έχουν τη διάθεση και κυρίως το χρόνο να το κάνουν. Και αν θέλεις την προσωπική μου γνώμη για να προχωρήσει η προσπάθεια αυτή σε σένα πρέπει να βασιστεί μιας και το έχεις πάρει το θέμα πιο ζεστά από όλους.
Απάντηση

Μηνύματα στο Θέμα
Επιστολές προς ΟΑΣΑ - από nikos1991 - 24-11-2013, 06:24 PM
RE: Επιστολές προς ΟΑΣΑ - από garvanitis - 07-12-2013, 08:19 AM
RE: Επιστολές προς ΟΑΣΑ - από Citaro - 07-12-2013, 11:25 AM
RE: Επιστολές προς ΟΑΣΑ - από ecoj - 24-11-2013, 10:21 PM
RE: Επιστολές προς ΟΑΣΑ - από nikos1991 - 25-11-2013, 01:37 AM
Επιστολές προς ΟΑΣΑ - από GeorgIrisbus - 22-08-2016, 01:14 PM
RE: Επιστολές προς ΟΑΣΑ - από nikos1991 - 03-04-2017, 09:35 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)

#
Reset
R
G
B
H
S
B
SAVE