Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
732 ΑΓ.ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΖΩΟΔ.ΠΗΓΗ
#32
(22-03-2013, 12:15 AM)ecoj Έγραψε: Πλέον το να κλείσει το κέντρο είναι καθημερινό φαινόμενο. Άρα γραμμές σαν το 732, το 856 κλπ έχουν πρόβλημα. Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο για όταν κλείνει το κέντρο; Το οποίο να ξέρει και ο κόσμος; Μπας και αποφεύγεται το χάλι.

Αν και είμαστε εν μέρει off topic, έχεις απόλυτο δίκιο ότι πρέπει να υπάρχει ΕΝΑ συγκεκριμένο πλάνο εκτροπής των λεωφορείων καθώς οι πορείες (συνήθως) επηρεάζουν τους ίδιους δρόμους : Βασ. Σοφίας από Βουλή, Αμαλίας από Ζάππειο, Πανεπιστημίου κομπλέ, Πατησίων πριν την Ομόνοια και Σταδίου από Αιόλου.
Και μιας που μιλάμε για το 732 (και για τις άλλες διακεντρικές γραμμές) : Το ζητούμενο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να διασφαλίζεται συγκοινωνία στα δύο άκρα της γραμμής και μέχρι τον πλησιέστερο σταθμό μετρό. Δηλαδή από Βύρωνα μέχρι Ευαγγελισμό και από Νέα Λιόσια μέχρι Στ. Λαρίσης. Ούτε να μπλέκει στη Σόλωνος, ούτε τίποτα. Το ίδιο ισχύει και για τα άλλα διακεντρικά, όπου το πλάνο θα μπορούσε να είναι απλούστατο : Όσα έρχονται από Ζωγράφου/Καισαριανή/Βύρωνα/Βασ. Σοφίας να γυρίζουν στη Ριζάρη και όσα έρχονται από Πατησίων να γυρίζουν στον Πανελλήνιο, άσχετα με το ποιοί δρόμοι έχουν κλείσει.
Το να τα βάζουν μέσα από τη Σόλωνος/Ακαδημίας είναι η μεγαλύτερη πατάτα, γιατί το μόνο που καταφέρνουν είναι να τα εγκλωβίζουν για ώρες στην κίνηση και να μην εξυπηρετούν κανέναν.
Όσοι είναι για κέντρο, μπορούν κάλλιστα να χρησιμοποιήσουν το μετρό.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: 732 ΑΓ.ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ - ΖΩΟΔ.ΠΗΓΗ - από Citaro - 22-03-2013, 12:13 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)