Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Το Βήμα] Η αύξηση του εισιτηρίου «βύθισε» τα έσοδα!
#3
(24-12-2011, 01:24 AM)Cmaniac Έγραψε: Το χάλι μας το μαύρο..
Εντελώς. Πάντως αφού δεν μπορούν να βγάλουν έσοδα από εισητηρια θα 'πρεπε να στραφουν σε άλλες λύσεις όπως οι διαφημήσεις. Σήμερα υπάρχουν μόνο στις αποβάθρες και μέσα στα τρένα ενώ θα μπορούσαν να έχουν και ολόσωμες που θα δίναν πολύ περισσότερα έσοδα.

Οσον αφορά την εισητηριοδιαφυγή μπορούν να δώσουν σ' όλο το προσωπικό κάρτες ελεκτών ώστε να πυκνώσουν οι έλεγχοι και σε κάθε πρόστιμο να λαμβάνουν το 30%. Πιστεύω ότι αυτή η λύση είναι ιδανική γιατί βγάινουν κερδισμένοι όλοι και θα 'χει ανταπόκριση από πλευράς εργαζομένων καθώς θα μπορούν να καλύψουν τις περικοπές απ' τους μισθούς τους και ακόμη και να έχουν μεγαλύτερες συνολικές αποδοχές σε σχέση με πριν.

Επίσης, κάτι που θεωρώ αναγκάιο όχι μόνο για την ΣΤΑΣΥ αλλά και για τις περισσότερες ΔΕΚΟ έιναι να εξισωθούν οι μισθοί με τα οικονομικά της κάθε εταιρίας ώστε να υπάρχει πλεόνασμα. Έτσι από τον πιο χαμηλόβαθμο εργαζόμενο ως τον διευθυντή θα γίνονται προσπάθιες ώστε η εκάσοτε εταιρία να πηγαίνει καλά γιατί άμα πηγαίνει καλά θα αυξάνονται και οι μισθοί ενώ στην αντίθετη περίπτωση θα μειώνονται.

Αυτά μόνο να γίνουν να δείτε πως η ΣΤΑΣΥ και οποιαδήποτε άλλη ΔΕΚΟ θα μπορούσε να 'ταν καρακερδοφόρα.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: [Το Βήμα] Η αύξηση του εισιτηρίου «βύθισε» τα έσοδα! - από mercedes elbo - 24-12-2011, 02:15 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)