Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Patrinorama.com] Η Google πάει στην Αθήνα με λεωφορείο…
#2
Google και ΟΑΣΑ (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας) συνεργάζονται και μας καλούν σε συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Η πρόσκληση δεν αναφέρει τίποτε άλλο εικάζουμε όμως ότι μεταξύ άλλων θα διατεθούν και οι υπηρεσίες πληροφόρησης Transit navigation για την πόλη της Αθήνας.

Με την υπηρεσία Google Maps Transit και το GPS του smartphone σου, μπορείς να τσεκάρεις τη διαδρομή σου με τις αστικές συγκοινωνίες και να γνωρίζεις αν πάσας στιγμή που βρίσκεσαι και σε ποια στάση θα πρέπει να κατέβεις πιθανώς για να αλλάξεις γραμμή.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να καταλάβεται πως λειτουργεί η υπηρεσία Google Transit navigation σε smartphones με Google Maps 5.7 και άνω και κάντε κλικ σε αυτό το link να το τσεκάρετε σε άλλες πόλεις μέχρι (μάλλον) να διατεθεί και στην Αθήνα.

Πάντα βέβαια υπάρχει και το πολύ καλό www.youdrive.gr

To Techblog είναι προσκλεκλημένο στην εκδήλωση όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί η Google στην Ελλάδα, και θα σας ενημερώσει άμεσα για το τι θα παρουσιαστεί το πρωί της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου με update και φωτογραφίες μέσα από το Facebook Fan Page και αμέσως μετά με σχετικό άρθρο εδώ στο Techblog.gr.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
[Techblog.gr] Google και ΟΑΣΑ, Transit navigation για μετακινήσεις - από GeorgIrisbus - 15-09-2011, 11:11 AM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Βολτα στην Αθηνα με λεωφορειο του 1958 Cmaniac 2 3.642 14-05-2011, 11:21 PM
Τελευταία Δημοσίευση: TMantzas

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)