Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Νυχτερινές γραμμές
Εγώ κάπου εδώ θα ήθελα να συμπληρώσω ότι το 703 ξαφνικά δεν έχει νυχτερινά δρομολόγια, πέρα από 2 επιπλέον μετά το τελευταίο (23:35 και 00:00 ΑΦ και 23:10 ΤΕ), και αυτή η αλλαγή αποτυπώθηκε και στο κανονικό Χειμερινό Σαββάτου. Ξέρουμε τι έχει συμβεί;
Απάντηση
Η πλάκα είναι ότι στην εφαρμογή στις ανακοινώσεις στην ανακοίνωση που λέει τις νυχτερινές γραμμές το έχει το 703
Απάντηση
Έσβησα την εφαρμογή και την κατέβασα ξανά για να εμφανίσει τα νυχτερινά του 703
Υπάρχουν ως εναλλακτική διαδρομή έως Καραϊσκάκη.
Απάντηση
Ναι και σε εμένα έτσι δούλεψε
Απάντηση
(21-09-2025, 02:19 AM)Pantelis Tsigas Έγραψε: Έσβησα την εφαρμογή και την κατέβασα ξανά για να εμφανίσει τα νυχτερινά του 703
Υπάρχουν ως εναλλακτική διαδρομή έως Καραϊσκάκη.

Ευχαριστώ πολύ, πράγματι μετά από επανεγκατάσταση μου εμφανίστηκε.
Απάντηση
Έχει δοκιμάσει το Β12 τα Σάββατα μετά την 24 ωρη λειτουργία αν είναι γενικά ασφαλές σαν γραμμή αυτές τις ώρες; κυρίως ρωτάω για το κομμάτι της επιστροφής προς Αττική
Απάντηση
(22-09-2025, 07:48 AM)Aggele Έγραψε: Έχει δοκιμάσει το Β12 τα Σάββατα μετά την 24 ωρη λειτουργία αν είναι γενικά ασφαλές σαν γραμμή αυτές τις ώρες; κυρίως ρωτάω για το κομμάτι της επιστροφής προς Αττική
Δεν έχει κόσμο μετά τις μιάμιση καθόλου. Ζήτημα να πάρεις 2-3 άτομα από Αττική και να κατέβουν Αγίους, ή το αντίστροφο. Είναι όντως πολύ ήσυχο πλάκα πλάκα
Απάντηση

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 Επισκέπτης (ες)