Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Neoplan ΕΛΒΟ C97.4007
Έχεις γράψει σχεδόν το ίδιο ποστ και στο "Μετακινήσεις λεωφορείων ανα Α/Σ - Πλήρης καταγραφή" και σε άλλο θρεντ έφερες τα Menarini στην Αθήνα. Tongue

Καταλαβαίνω τον ενθουσιασμό σου αλλά ρίξε λίγο στροφές, διασταύρωσε αυτά που ακούς/διαβάζεις (γιατί γράφονται και πολλά που δεν ισχύουν) και δες τα πράγματα πιο χαλαρά.
Απάντηση
Καλησπέρα σας!!

Διαβάζοντας στο Forum βλέπω ο Βοτανικός έχει διώξει αρκετές γραμμές Midi κι όσες έχουν μείνει χρησιμοποιούνται από Yutongάκια Ε9 κι επίσης βλέπω ότι αρκετά Solaris 8,9 Βοτανικού που είναι ακόμα μέσα θα πάνε προς Ανθούσα κι Άνω Λιοσια γι αυτό το λόγο έχω να κάνω μια ερώτηση.

Τη Παρασκευή έχουν βγει για δρομολόγια 3 Neoplan Midi #332, #413, #419 κι επειδή γίνονται διάφορες αλλαγές σε γραμμές Midi, μήπως τα έχουν διώξει όλα από το Βοτανικό πλεον ή μήπως έχουν διώξει μέσα στην εβδομάδα και θα τα διώξουν όλα τις επόμενες μέρες γιατί λόγω των δεδομένων που δημιουργούνται θεωρώ προσωπικά  ότι δεν υπάρχει ανάγκη δρομολόγησής τους πλεον.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!
Απάντηση
Αυτή τη στιγμή οι τσιμεντόλιθοι μετακινούνται προς Θριάσιο
Απάντηση
(06-03-2025, 09:47 PM)Leon377 Έγραψε: Αυτή τη στιγμή οι τσιμεντόλιθοι μετακινούνται προς Θριάσιο
Τους πάνε οδικως ή με οββο?
Απάντηση
(06-03-2025, 11:08 PM)214 Mercedes-Benz O405N Έγραψε: Τους πάνε οδικως ή με οββο?
Οδικώς. Κομβόι
Απάντηση
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που πάνε λεωφορεία οδικώς στο Θριάσιο, έχει ξαναγίνει, καθώς το μακρινό 2009 ένα Neoplan N4016F είχε παει οδικώς στο Θριάσιο και μάλιστα ήταν χωρίς πινακίδες.

Τα Ελβονεοπλανότουβλα που πάνε Θριάσιο, θα παραδώσουν εκεί τις πινακίδες τους προφανώς.

Πάντως ο Βοτανικός έχει αδειάσει πλήρως από Ελβονεοπλανότουβλα πλεον; Δλδ δεν έχει ούτε για δείγμα;
Απάντηση
Ο τελευταίος τσιμεντόλιθος βγήκε σήμερα το πρωί στο 811 για ένα τρίωρο. Ήταν ο 300
Απάντηση
Εγώ πάντως θα δώσω το τελευταίο αντίο στα Neoplan Midi, ήταν και θα είναι τα αγαπημένα μου λεωφορεία τελευταία φορά που μπήκα μέσα ήταν στο #357 στο 025 το Γενάρη. Άλλη μια ήταν στο #390 πάλι στο 025 το Φλεβάρη του 2024.

Αντίο Neoplan Midi!!! Εις το επανιδείν!
Απάντηση
Έχουν μείνει τελικά λίγοι τελευταίοι Βοτανικό αλλά άγνωστο αν ξαναβγεί κάποιος
Απάντηση
Κάποια Neoplan midi (306, 333, 363, 380 κλπ) παρέδωσαν πινακίδες γύρω στις 20/2 αλλά κάποια άλλα φαίνονται ασφαλισμένα και ενεργά μέχρι Απρίλιο αν και έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)