Αξιολόγηση Θέματος:
  • 13 Ψήφοι - 2.38 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[madata] Χωρίς λεωφορεία της ΕΘΕΛ η Αθήνα την Πέμπτη 1 Ιουλίου
#11
(01-07-2010, 12:32 PM)abc Έγραψε: Υπάρχει πρόβλημα και με άλλους φορείς;
ΕΥΔΑΠ και ΔΕΗ δεν εχουν πληρωθει, ακουστηκε, ενω το επιδομα αδειας του ΟΣΕ δεν καταβληθηκε οπως γινοταν καθε χρονο στις 1/7, αλλα θα καταβληθει στις 16/7 μαζι με την μισθοδοσια..
Απάντηση
#12
Όλοι για ΕΘΕΛ λένε αλλά και τα τρόλλευ δεν τα ακούω καθόλου να περνάνε σήμερα.... Είναι και αυτά μέσα ή κυκλοφορούν?
Απάντηση
#13
(01-07-2010, 01:30 PM)Paul:) Έγραψε: Όλοι για ΕΘΕΛ λένε αλλά και τα τρόλλευ δεν τα ακούω καθόλου να περνάνε σήμερα.... Είναι και αυτά μέσα ή κυκλοφορούν?

Το πρωί (~ 8 πμ) τα είδα να κυκλοφορούν κανονικά.
Απάντηση
#14
Τα τρόλλεϊ κυκλοφορούν κανονικά, όπως και όλα τα άλλα μέσα αλλά και οι Δημοτικές Συγκοινωνίες. Μόνο τα μπλε λεωφορεία απεργούν.

Ας αρχίσει όμως και το επιβατικό κοινό να λαμβάνει τα δικά του μέτρα γιατί το έχουν παραχέσει οι συγκοινωνίες τελευταία. Δεν νομίζω ότι θα τους άρεσε π.χ. για μία βδομάδα να μην πληρώσει κανένας επιβάτης εισιτήριο... Στο κάτω-κάτω στον ιδιωτικό τομέα υπάρχουν εργαζόμενοι που μένουν όχι βδομάδες αλλά μήνες απλήρωτοι και όταν λέμε απλήρωτοι δεν εννοούμε καθυστέρηση στην πληρωμή αλλά δεν παίρνουν ποτέ τον μισθό τους. Και όταν διαμαρύρονται (μιλάμε για απλή λεκτική διαμαρτυρία και όχι επίσχεση ή καθ' οιονδήποτε άλλο τρόπο αποχή από την εργασία) δέχονται φραστικές αλλά και "άλλου τύπου" απειλές τόσο οι ίδιοι όσο και μέλη της οικογένειάς τους από νταήδες που βάζουν τα αφεντικά για τον λόγο αυτό.
Απάντηση
#15
μετα τις 3 ολα κανονικα!!!
ΑΣΣΟΣ κ πασης Ελλαδος...-1-
Απάντηση
#16
(01-07-2010, 01:45 PM)panos81 Έγραψε: Στο κάτω-κάτω στον ιδιωτικό τομέα υπάρχουν εργαζόμενοι που μένουν όχι βδομάδες αλλά μήνες απλήρωτοι και όταν λέμε απλήρωτοι δεν εννοούμε καθυστέρηση στην πληρωμή αλλά δεν παίρνουν ποτέ τον μισθό τους. Και όταν διαμαρύρονται (μιλάμε για απλή λεκτική διαμαρτυρία και όχι επίσχεση ή καθ' οιονδήποτε άλλο τρόπο αποχή από την εργασία) δέχονται φραστικές αλλά και "άλλου τύπου" απειλές τόσο οι ίδιοι όσο και μέλη της οικογένειάς τους από νταήδες που βάζουν τα αφεντικά για τον λόγο αυτό.

Θα απαντησω οπως απαντησε ενας φιλος χαρακτηριστικα

"Δημοσιοι ειναι, ο,τι θελουν κανουν..."
Απάντηση
#17
τι να πουνε κ στα κτελ???7,8 μηνες απληρωτοι κ τα εξοδα τρεχουν!!!!
ΑΣΣΟΣ κ πασης Ελλαδος...-1-
Απάντηση
#18
Καταβλήθηκαν τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους
01/07/2010 | 15:35

Επιστρέφουν στην εργασία τους οι εργαζόμενοι στην ΕΘΕΛ μετά την καταβολή των 20 εκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσε το Γενικό Λογιστήριο του κράτους στην Τράπεζα της Ελλάδος, προκειμένου να δοθούν στους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών, το θέμα έχει επιλυθεί και οι εργαζόμενοι αναμένεται να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους.

Στις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους μεταξύ του Γενικού Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής και του Γενικού Γραμματέα Μεταφορών, προκειμένου να εξετάσουν πώς θα μειωθούν οι ζημιές και τα ελλείμματα στις ΔΕΚΟ των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
Απάντηση
#19
μηπως να τραβηξουν κ τα κτελ χειροφρενο επ'αριστον?????ελεος!!!!
ΑΣΣΟΣ κ πασης Ελλαδος...-1-
Απάντηση
#20
Πάντως η ώρα είναι 16:20 και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί τίποτα. Ούτε η ιστοσελίδα του Ο.Α.Σ.Α. αναφέρει τίποτε περί αναστολής της επίσχεσης. Ιδώμεν.


-----
Ώρα 16:45

Εμφανίστηκαν στην Λεωφ. Αλεξάνδρας τα πρώτα δρομολόγια. Το 813 πέρασε προς Αβέρωφ για πρώτη φορά στις 16:25 και πριν λίγο είδα Β5 προς Σταθμό Λαρίσης και Β7 προς Κηφισιά, 230 προς Ζωγράφου. Άρα το Β5 πρέπει να ξεκίνησε εδώ και αρκετή ώρα δεδομένου ότι το λεωφορείο πρέπει να πήγε Αγία Παρασκευή και να επέστρεψε κέντρο. Πάντως ο ιστότοπος του Ο.Α.Σ.Α. δεν αναφέρει τίποτε ακόμα...
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 8 Επισκέπτης (ες)