Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 1.5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών ΣΤΑΣΥ - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα
(17-04-2026, 06:26 PM)Giannis Έγραψε: Με αφορμή την κατάργηση της γραμμής Χ17 (και άρα την ολοκλήρωση των εργασιών απ' ότι φαίνεται), έχει προσέξει κανείς διαφορά στην ταχύτητα των συρμών στην γραμμή 2, στα τμήματα που έκλεισαν; Χρησιμοποιώ την γραμμή 2 στο τμήμα Σύνταγμα - Νέος Κόσμος σχετικά συχνά αλλά δεν έχω δει κάποια αύξηση στην ταχύτητα των συρμών, είναι ιδέα μου;
Εγώ έχω παρατηρήσει , μικρή βέβαια , αλλά πριν πήγαιναν πολύ αργά
Απάντηση
(17-04-2026, 06:26 PM)Giannis Έγραψε: Με αφορμή την κατάργηση της γραμμής Χ17 (και άρα την ολοκλήρωση των εργασιών απ' ότι φαίνεται), έχει προσέξει κανείς διαφορά στην ταχύτητα των συρμών στην γραμμή 2, στα τμήματα που έκλεισαν; Χρησιμοποιώ την γραμμή 2 στο τμήμα Σύνταγμα - Νέος Κόσμος σχετικά συχνά αλλά δεν έχω δει κάποια αύξηση στην ταχύτητα των συρμών, είναι ιδέα μου;

Υπάρχει κάποια εξέλιξη ή αλλαγή στο θέμα της ταχύτητας; Έχω πάνω από μήνα, ίσως και περισσότερο, να κινηθώ από Σύνταγμα και κάτω και δεν έχω προσωπική εικόνα. Κι αν ακόμη δεν έχει αυξηθεί η ταχύτητα στα νορμάλ επίπεδα, υπάρχει κάποιος λόγος / αιτία;
Απάντηση
......
Απάντηση
Ειλικρινά τώρα βάλανε κάτι εκεί τώρα πολύχρωμες ταινίες και δεν σκέφτηκαν ούτε να καθαρίσουν πρώτα τις εξωτερικές επιφανείς... Επίσης τώρα τελευταία κυκλοφορούν συρμοί σε γραμμή 2,3 Με γκράφιτι... Οποτε μάλλον δεν θα τα φυλάει κάνεις..
Απάντηση

Και εγώ που κινούμαι σε σχεδόν καθημερινή βάση στο νότιο τμήμα μέχρι Σύνταγμα δεν έχω καταλάβει κάποια ουσιαστική διαφορα…ίσως είναι λίγο πιο γρήγορο στο τμήμα Άγιος Ιωάννης - Φιξ, αλλά πέρα από αυτό τίποτα.

Α και πριν 1 εβδομάδα δειλά δειλά πιάνει 5g Δαφνη (σε ώρες εκτός αιχμής) και Άγιο Ιωάννη, Νέο Κόσμο.
Απάντηση
Το σήμα 5G μεταξύ Δάφνης και Άγιου Ιωάννη εκτός ωρών αιχμής μπορώ να το επιβεβαιώσω και εγώ που έχω Vodafone, εδώ και περίπου 1-1.5 μήνα. Δυστυχώς μεταξύ Άγιου Ιωάννη και Νέου Κόσμου ή πιο βόρεια δεν έχω μπορέσει να πιάσω σήμα ποτέ.

Τελευταία φορά που μπήκα στο μετρό πριν από μία εβδομάδα μου φάνηκε ότι έχουν αυξηθεί κάπως οι ταχύτητες μεταξύ Συντάγματος και Δάφνης . Βέβαια δεν ξέρω αν αυτό ήταν απλά η εντύπωση μου επειδή αφενός τα Σειράς 1 είναι υπερβολικά θορυβώδεις, αφετέρου μιλούσα με παρέα και δεν έδινα πολλή προσοχή. Ή μπορεί απλά να μην θυμάμαι και καλά.
Απάντηση

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 9 Επισκέπτης (ες)