Αξιολόγηση Θέματος:
  • 3 Ψήφοι - 3.67 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Volvo Saracakis B7LA "Αθηνά"
Η Νο165 επέστρεψε Αθήνα και σύντομα και τα 2 Ν2.
Απάντηση
(16-03-2026, 12:42 AM)patrinos Έγραψε: Η Νο165 επέστρεψε Αθήνα και σύντομα και τα 2 Ν2.
Δυστυχώς η τελευταία Αθήνα ειναι σε ακινησία από 16/3
Απάντηση
#165 #166 είναι στου Ρέντη!
Απάντηση
Την 166 καθυστέρησαν να την βγάλουν σε ακινησία (αρχές 2026) ενώ στο fb είχε γραφτεί ότι την επισκεύασαν κι όλας μετά την απόσυρση της (δεν ξέρω αν ισχύει). Προφανώς βρήκαμε ποιες θα είναι οι ''μουσειακές''. Συμπτωματικά η 166 ήταν και η τελευταία που είχα μπει στο Β9 περίπου ένα μήνα πριν αποσυρθούν οριστικά.
Απάντηση
(25-03-2026, 09:23 PM)ecoj Έγραψε: Την 166 καθυστέρησαν να την βγάλουν σε ακινησία (αρχές 2026) ενώ στο fb είχε γραφτεί ότι την επισκεύασαν κι όλας μετά την απόσυρση της (δεν ξέρω αν ισχύει). Προφανώς βρήκαμε ποιες θα είναι οι ''μουσειακές''. Συμπτωματικά η 166 ήταν και η τελευταία που είχα μπει στο Β9 περίπου ένα μήνα πριν αποσυρθούν οριστικά.
Τουλάχιστον να διατηρηθεί σε μουσειακή κατάσταση. Πράγματι η μια εκ των δύο λένε ότι έχει επισκευαστεί, να έχουμε να θυμόμαστε κάτι από την αίγλη των περασμένων δεκαετιών.
Μία μέρα χωρίς γέλιο, είναι μια χαμένη μέρα...
Απάντηση
Σήμερα που με έβγαλε ο δρόμος μου ξανά πρόσεξα οτι η 166 έχει και τον εξοπλισμό της τηλεματικής και αν είδα καλά μέσα πρέπει να υπάρχει και ένα 3ο Volvo το #190!
856 / 703  Cool
Απάντηση

Μετάβαση στη συζήτηση:

Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)