Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Ypodomes.com] Αυστρία: χωρίς μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων το Αεροδρόμιο
#1
Χωρίς έρευνα περιβαλλοντικών επιπτώσεων επεκτάθηκε το αεροδρόμιο της Βιέννης, διαπιστώνει ο Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής Νικηφόρος Διαμαντούρος και ζητά από την ευρωπαϊκή επιτροπή τη λήψη μέτρων.

Ο Ευρωπαίος Διαμεσολαβητής, ύστερα από καταγγελίες που υπέβαλαν στο γραφείο του είκοσι επτά περιβαλλοντικές οργανώσεις της Αυστρίας, πραγματοποίησε έρευνα και διαπίστωσε ότι, πράγματι, οι συνεχείς επεκτάσεις που έγιναν στο αεροδρόμιο της Βιέννης στην Αυστρία, πραγματοποιήθηκαν χωρίς προηγουμένως να υπάρξουν οι προβλεπόμενες μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Ο κ. Διαμαντούρος κάλεσε σήμερα από το Στρασβούργο την Επιτροπή να διεξάγει επείγουσα έρευνα για το θέμα, προκειμένου να διορθωθούν οι περιβαλλοντικές παραβιάσεις από την επέκταση του αεροδρομίου της Βιέννης.

Αποφάσισε δε να υποβάλλει ειδική έκθεση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, γι' αυτό το θέμα, δεδομένου ότι, όπως υποστηρίζει, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρέλειψε να ενεργήσει σύμφωνα με τις υποδείξεις του Διαμεσολαβητή, παρά το γεγονός ότι οι πράξεις των επεκτάσεων στο αεροδρόμιο της Βιέννης, συνιστούσαν παραβίαση των κανόνων του κοινοτικού δικαίου.

Πηγή: ΑΜΠΕ
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)