Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SigmaLive] Κινεζική επένδυση 35 δις στην Τουρκία
#1
Μία γιγαντιαίου μεγέθους επένδυση σκοπεύουν να κάνουν στους σιδηροδρόμους της Τουρκίας Κινέζοι επενδυτές σύμφωνα με τον Υπουργό Μεταφορών της Τουρκίας Μπιναλί Γιλνντιρίμ.

Όπως αποκάλυψε, οι Κινέζοι θέλουν να επενδύσουν 35 δισεκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή σιδηροδρομικής γραμμής υψηλών ταχυτήτων από τις δυτικές επαρχίες μέχρι και τα σύνορα με το Ιράν, συγκεκριμένα από την Ανδριανούπολη μέχρι και την πόλη Άγρι. Μία δεύτερη γραμμή θα κατασκευαστεί στον άξονα Βορά-Νότου, δηλαδή από την Τραπεζούντα στα Άδανα.

Ο Γιλντιρίμ, ανέφερε πως το έργο να είναι θα χρηματοδοτηθεί από κοινού, όμως το μεγαλύτερο μέρος της επένδυσης θα καλυφθεί από την Κίνα. Ο ίδιος τόνισε πως οι Κινέζοι κάνουν «παζάρια» καθώς θέλουν περισσότερες λεπτομέρειες και χρειάζονται περισσότερες μελέτες για να υπογράψουν τη σύμβαση.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Balkans.com] Η κινεζική εταιρεία, Yutong, παρέδωσε στην ΠΓΔΜ 16 μίνι λεωφορεία Konstantinos MercedesBenz 0 1.877 14-01-2012, 07:35 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)