Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsBeast.gr] Τριτοκοσμικές συνθήκες στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων
#1
Εκτός λειτουργίας τα ανεμόμετρα, ακυρώθηκαν πτήσεις

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η κατάσταση στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, με τα εκσυγχρονιστικά έργα να καθυστερούν και να αποδεικνύονται οι τριτοκοσμικές συνθήκες λειτουργίας.

Χθες προκλήθηκε αναστάτωση όταν τα δύο ανεμόμετρα του αεροδρομίου βγήκαν εκτός λειτουργίας με αποτέλεσμα να ακυρωθούν δύο πτήσεις της Olympic Air.

Στην περιοχή του αεροδρομίου έπνεαν ισχυροί άνεμοι μέχρι το και οι ενδείξεις που έδινε ο Πύργος Ελέγχου στους κυβερνήτες των αεροσκαφών δεν ήταν αξιόπιστες.

Τα αεροπλάνα έφθασαν μέχρι τα Γιάννενα και στη συνέχεια επέστρεψαν στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν δεκάδες επιβάτες σύμφωνα με το epiruspost.gr.

Στην τρίτη πτήση στις 18.00 από Αθήνα η Olympic Air δρομολόγησε αεροσκάφος Αir-bus μεγάλης χωρητικότητας που συγκέντρωσε, εκτός από τους επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης και όσους είχαν απομείνει από τις δύο προηγούμενες και στα δύο αεροδρόμια.

Από την ΥΠΑ καταβάλλεται προσπάθεια να διορθωθούν οι βλάβες.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Newsbeast.gr] Έκλεισε το αεροδρόμιο Ιωαννίνων GeorgIrisbus 0 1.801 02-02-2012, 01:07 PM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus
  [NeoiAgones.gr] Αεροδρόμιο Ιωαννίνων: με το σταγονόμετρο τα έργα της αναβάθμισης Konstantinos MercedesBenz 0 1.795 20-10-2011, 08:35 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)