Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: Ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών των ΟΣΥ & ΚΤΕΛ - Συχνότητες, δρομολόγια, σχόλια και παράπονα - 2022
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Το νέο thread της "ποιότητας" για το 2022 είναι γεγονός! Προσοχή με τις αναφορές σας σε τηλεματική/πόρτες/παράθυρα, πράγμα το οποίο εύχομαι να επιλυθεί εντός του νέου έτους.

Καλή χρονιά και καλά ποσταρίσματα.
Επίσης, καλή χρόνια και ευτυχισμένο το νέο έτος! Δεν καταλαβαινω ομως την υπόδειξη σου για τις αναφορές σε πόρτες/παραθυρα/τηλεματική. Βέβαια,καταντάει γραφικό να γράφονται τα ιδια και τα ιδια αλλά τα παράπονα καπου πρέπει να εκφραστούν. Εφόσον υπάρχουν αυτα τα προβληματα, δεν πρέπει να τα αναφέρουμε; Άλλωστε αυτος δεν είναι και ο σκοπός του φόρουμ;
(06-01-2022, 06:55 PM)oasagr123 Έγραψε: [ -> ]Επίσης, καλή χρόνια και ευτυχισμένο το νέο έτος! Δεν καταλαβαινω ομως την υπόδειξη σου για τις αναφορές σε πόρτες/παραθυρα/τηλεματική. Βέβαια,καταντάει γραφικό να γράφονται τα ιδια και τα ιδια αλλά τα παράπονα καπου πρέπει να εκφραστούν. Εφόσον υπάρχουν αυτα τα προβληματα, δεν πρέπει να τα αναφέρουμε;  Άλλωστε αυτος δεν είναι και ο σκοπός του φόρουμ;

Το λες και μόνος σου. Καταντάει γραφικό να γράφονται τα ίδια και τα ίδια. Επομένως την έχεις καταλάβει την υπόδειξή μου.

Το forum τώρα, είναι χώρος εποικοδομητικής συζήτησης μεταξύ των μελών για κάποιο θέμα. Δεν είναι επίσημος χώρος κάποιου οργανισμού, και κυρίως, δεν είναι σελίδα παραπόνων. Για παράπονα, μπορείς να απευθυνθείς είτε στον ίδιο τον οργανισμό στέλνοντας επιστολή ή mail, είτε σε ομάδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έχουν μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα (όπου ίσως "ακουστούν" τα παράπονά σου από κάποιον πολιτευτή ή δημοσιογράφο).

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για τις παρεχόμενες υπηρεσίες των ΜΜΜ της Αθήνας. Φυσικά και μπορεί. Αρκεί αυτό να γίνεται με τακτ και μέτρο. Με το να εκφράζεις επανειλημμένα τα παράπονά σου εδώ (που αφορούν μόνο 2-3 γραμμές των περιχώρων), γράφοντας τα ίδια και τα ίδια, αφενός μεν δεν κερδίζεις τίποτα, αφού δεν σε διαβάζει κάνενας από τον ΟΑΣΑ, αφετέρου θα έρθεις σε αντιπαράθεση με άλλα μέλη, τα οποία δικαίως θα σου πουν να σταματήσεις αυτήν την ενοχλητική συμπεριφορά.
(01-01-2022, 07:30 AM)N1Ellinikou Έγραψε: [ -> ]Το νέο thread της "ποιότητας" για το 2022 είναι γεγονός! Προσοχή με τις αναφορές σας σε τηλεματική/πόρτες/παράθυρα, πράγμα το οποίο εύχομαι να επιλυθεί εντός του νέου έτους.

Καλή χρονιά και καλά ποσταρίσματα.
Πάντως, όσον αφορά εμένα, στα οχηματα ΟΣΥ πορτοπαράθυρα κ τηλεματική είναι ρυθμισμένα, οπότε ο υποφαινόμενος δεν εχει λόγο μουρμούρας  ROFL
Καλή χρονιά και καλές αναρτήσεις!! Προσωπικά κι εγώ θεωρώ τις υποδείξεις περιττές, εφόσον δεν κυριαρχεί στο φόρουμ τάση επίδειξης και επιβολής γνώμης. Εξάλλου, αποτελεί διαρκές παράπονο η έλλειψη παραθύρων και "σύνδεσης της εφαρμογής του ΟΑΣΑ με την υπηρεσία της τηλεματικής" οπότε και καταγράφεται.
(07-01-2022, 12:31 AM)Citaro Έγραψε: [ -> ]Πάντως, όσον αφορά εμένα, στα οχηματα ΟΣΥ πορτοπαράθυρα κ τηλεματική είναι ρυθμισμένα, οπότε ο υποφαινόμενος δεν εχει λόγο μουρμούρας  ROFL

Άμα μουρμουρίσεις για τα ρεζίλια τα Crossway που δρομολογούν στα Ζωγραφοϊλίσια, από μένα αθώος!  Big Grin
(07-01-2022, 03:29 AM)N1Ellinikou Έγραψε: [ -> ]Άμα μουρμουρίσεις για τα ρεζίλια τα Crossway που δρομολογούν στα Ζωγραφοϊλίσια, από μένα αθώος!  Big Grin
Aφου δεν ντρέπονται οι Tσχεο-Ιταλο-Γάλλοι που τα κατασκεύασαν, εμένα δε μου πέφτει λόγος. Ίσα-ισα, μου θυμίζουν τρόλλεϋ ΖiU (τα 6258-6292), με τόσα γυμνα και κακοτοποθετημένα εξαρτήματα.

Για τα άλλα (6228-6257), να μη σου πώ ότι τα βολεύτηκα. Για μένα που πάω από τέρμα σε τέρμα, ο,τι καλύτερο. Άνεση ανώτερη από αεροπλάνο, ο κοσμος μενει στριμωγμένος μπροστά κ πίσω ειμαστε .. εκδρομούλα. Πρώτη φορά μετα απο 26 χρόνια, χωραω να καθίσω στο πίσω τμήμα αθηναϊκου αστικου λεωφορείου
Να ενημερώσω, επειδή θέλω να είμαι σωστός, πως μια εβδομάδα περίπου από τότε που έστειλα mail στο Υπουργείο Μεταφορών υπόψη Κ. Καραμανλή για την απαράδεκτη κατάσταση με τα δρομολόγια που κόβονται στο 307, δεν ξαναείδα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ κομμένο δρομολόγιο, όλα έρχονται ρολόι. Τώρα μας καταργούν βέβαια τον Προαστιακό των 9.19 από Πλακεντίας γιατί θα πηγαίνει λέει μέχρι Κάντζα αλλά δεν πειράζει, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.
(23-01-2022, 10:06 AM)amoran Έγραψε: [ -> ]Να ενημερώσω, επειδή θέλω να είμαι σωστός, πως μια εβδομάδα περίπου από τότε που έστειλα mail στο Υπουργείο Μεταφορών υπόψη Κ. Καραμανλή για την απαράδεκτη κατάσταση με τα δρομολόγια που κόβονται στο 307, δεν ξαναείδα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ κομμένο δρομολόγιο, όλα έρχονται ρολόι. Τώρα μας καταργούν βέβαια τον Προαστιακό των 9.19 από Πλακεντίας γιατί θα πηγαίνει λέει μέχρι Κάντζα αλλά δεν πειράζει, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.
Το 307 στατιστικά είναι από τις καλά επανδρωμένες γραμμές του ΚΤΕΛ Αττικής.
Πάντως την Παρασκευή το πρωί, όχι μακριά, υπήρχε δρομολόγιο από βλάβη.

Ωστόσο, μακάρι η πολιτική πίεση να λειτουργεί υπέρ του επιβατικού κοινού πάντα. Ελπίζω να δοθεί η πρέπουσα σημασία στην ποιοτική εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού!
Αναμένοντας την φετινή απόκριση του ΟΑΣΑ στην διαχείριση του χιονιά.
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16