Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: Volvo Unvi Urbis 2.5DD (διώροφα)
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Γιατί δεν τα βάζουν στο Χ97. Αφού το Ελληνικό το χει και δεν έχει το Χ97 πολλά οχήματα. Μπορούν πιστεύω άνετα να μπαίνουν 1-2 διώροφα την ημέρα. Εκτός αν δεν μπορούν να ακολουθήσουν το πρόγραμμα των δρομολογίων.
Ειναι μια ιδανικη λυση να μπουν τα διωροφα στις γραμμες του αεροδρομιου θα ειναι λειτουργικα και μια καλη εικονα (μαζι με τα Solaris) στους τουριστες που ερχονται στην Αθηνα εκτοπιζοντας καποια παλια λεωφορεια που ειναι σε αθλια κατασταση.
Να δεις και τι γελια εχουν να κανουν οι τουριστες μολις βγουν απο το terminal... Δεν κανουν για τετοιες χρησεις αυτα τα αυτοκινητα...
(09-04-2011, 01:16 PM)dimitris84 Έγραψε: [ -> ]Να δεις και τι γελια εχουν να κανουν οι τουριστες μολις βγουν απο το terminal... Δεν κανουν για τετοιες χρησεις αυτα τα αυτοκινητα...

Και εσύ τι προτείνεις; όπως ξέρεις τα μόνα αξιοπρεπή λεωφορεία που μπορεί να στείλει η ΕΘΕΛ στο αεροδρόμιο είναι τα Solaris τα άλλα ειναι ερείπια ...εκεί γελάνε οι τουρίστες, θες να πάνε τα Citelis λίγο άβολα θα είναι.
Αντί να υπάρχουν τα διώροφα και να σαπίζουν είτε στα αμαξοστάσια (όπου αυτό γίνεται τώρα και θα γίνεται) ή να κάνουν άχρηστα δρομολόγια καλό θα ήταν με μια διαμόρφωση να ριχτούν στα δρομολόγια του αεροδρομίου.
Καλό είναι να υπάρχει κριτική αλλά πρέπει να υπάρχουν και οι αντίστοιχες προτάσεις.
Πάντως οι GN τουλάχιστον αυτές που μπαίνουν Χ97 ορισμένες διατηρούνται σε αρκετά καλή κατάσταση. Αυτό το λέω γιατί είδα ένα βράδυ την 702 στο Χ97 και πραγματικά γυαλιζε παντού (το αμάξωμα, τα τζάμια,οι ζάντες),δεν είχε λακούβες στο αμάξωμα και στόκους και τέλοςτα φωτάκια που έχουν από κάτω τα πορτακαλί ανάβαν όλα ούτε ένα καμμένο. Βέβαια δεν μπήκα μέσα για να δω πως ήταν εσωτερικά αλλά απ' έξω εξεπλάγησα με την κατάστασή του!
Δεν παυουν ομως να ειναι παλια παρολο που μου αρεσουν.
(09-04-2011, 01:16 PM)dimitris84 Έγραψε: [ -> ]Να δεις και τι γελια εχουν να κανουν οι τουριστες μολις βγουν απο το terminal... Δεν κανουν για τετοιες χρησεις αυτα τα αυτοκινητα...

Να βρουν να παρουν. 15μετρο τυπου περιαστικου θελει το αεροδρομιο, οχι ανοιχτο διοροφο. Τα Unvi ας τα πουλησουν να μαζεψουν τη χασουρα ή ας τα λειτουργησουν ανταγωνιστικα στα κοκκινα οπως γινεται σε ολοκληρο τον πλανητη.
(11-04-2011, 10:10 PM)dimitris84 Έγραψε: [ -> ]Να βρουν να παρουν. 15μετρο τυπου περιαστικου θελει το αεροδρομιο, οχι ανοιχτο διοροφο. Τα Unvi ας τα πουλησουν να μαζεψουν τη χασουρα ή ας τα λειτουργησουν ανταγωνιστικα στα κοκκινα οπως γινεται σε ολοκληρο τον πλανητη.

Αφού δεν τους άρεσε το πείραμα του 400... Έπρεπε να διαφημίσουν στους τουρίστες το 200 και όχι να το κόψουν... Ψιλοδύσκολο βέβαια να χωρέσουν τα διώροφα αλλά ήταν στολίδι η γραμμή...
Από χθές κυκλοφορούν τα δυόροφα στη γραμμή Ε22.
Σοβαρά μιλάς;
Το αργότερο αύριο έχω φύγει για βόλτα!!!!!
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13