Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: Leoforeia.gr Gallery² - Σχολιασμος
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Σε ευχαριστω φιλε Paul για την προθυμια σου να βοηθησεις αλλα δεν καταλαβαινω μερικα πραγματα δηλαδη 1ον στο συστημα αξιολογησης τις φωτογραφιες τις στελνουμε στο mail του site γιατι αλλη δυνατοτητα δεν υπαρχει να σταλθουν και 2ον οταν λες τις φωτογραφιες αν δεν μπορουμε να περιμενουμε την αξιολογηση τις στελνουμε σε εναν VIP
μεσω mail και παλι δεν υπαρχει η δυνατοτητα γιατι ειναι αγνωστα τα mail και μεσω πμ δεν υπαρχει η δυνατοτητα, και με συνγχωρεις αν ρωτησα ψιλοχαζα πραγματα γιατι ειμαι στα 48 και δεν ειμαι και πολυ εξπερ στους Η/Υ.






Θα απαντήσω και στα 2
1) Όχι με mail στο site. Πας στον πίνακα ελέχγου (ΠΕ Χρήστη) και κάτω απο την μπάρα Διάφορα στα αριστερά υπάρχει η "ομάδα συμμετοχής". Εκεί θα δείς ότι είσαι στην κατηγορία "Registered". Θα πρέπει να πατήσεις εκεί που λέει αίτηση εισχώρησης σε ομάδα και μόλις εγκριθεί αυτό απο την διαχείριση του site θα είσαι πια "Premium User" πραγμα που σημαίνει ότι κάνοντας log in στο site στην gallery θα σου εμφανίζεται ένας σύνδεσμός "Προσθήκη αρχείου" που θα σου επιτρέπει να ανεβάζεις κατευθείαν φωτογραφίες.
2) Εχεις πμ.
(08-12-2010, 08:08 PM)Paul:) Έγραψε: [ -> ]1) Όχι με mail στο site. Πας στον πίνακα ελέχγου (ΠΕ Χρήστη) και κάτω απο την μπάρα Διάφορα στα αριστερά υπάρχει η "ομάδα συμμετοχής". Εκεί θα δείς ότι είσαι στην κατηγορία "Registered". Θα πρέπει να πατήσεις εκεί που λέει αίτηση εισχώρησης σε ομάδα και μόλις εγκριθεί αυτό απο την διαχείριση του site θα είσαι πια "Premium User" πραγμα που σημαίνει ότι κάνοντας log in στο site στην gallery θα σου εμφανίζεται ένας σύνδεσμός "Προσθήκη αρχείου" που θα σου επιτρέπει να ανεβάζεις κατευθείαν φωτογραφίες.

1ον Δεν ισχυει το συγκεκριμενο τουλαχιστον σε εμενα που ειμαι νεο μελος αλλα και στα υπολοιπα νεα μελη νομιζω, γιατι στην κατηγορια ''Registered'' μου βγαζει ''ομαδα θεασης'' και δεν υπαρχει αιτηση εισχωρησης κτλ και 2ον Πιστευω πως πρεπει να υπαρξει αξιολογηση και των νεων μελων που θελουν να ανεβασουν φωτογραφιες, το εχω ξαναγραψει αλλα ελπιζω να διαβαστει αυτη την φορα απο την διοικηση του site φιλικα θα περιμενω απαντηση αν μπορει να γινει αξιολογηση των νεων μελων η οχι.
Στην gallery στα τυχαία αρχεια εμφανίζονται διάφορες φωτογραφίες που αν πατήσεις το info για να σου την ανοιξει πετάει σφάλμα και σου λεει οτι δεν υπάρχει
Αυτο που λες το εχω δει και εγω αλλα απο οτι καταλαβα ειναι καποιες που δεν εχουν ανεβει ακομα και βγαινουν μονο σαν τυχαια αρχεια.Οταν παρουν εγκρυση και ανεβουν φαινονται κανονικα
Υπαρχουν πολλες αλλαγες, οι οποιες δεν ειχαν ανακοινωθει εδω και καιρο και θα ενημερωσω σημρα γι αυτες συγκεντρωτικα.

Μιλω κυριως για την διαδικασια ανεβασματος φωτογραφιων, αλλα και καποιες επιλογες στο σχολιασμο (ή μη σχολιασμο) στα αρχεια της gallery.

Για αρχη θα ηθελα να αναφερω πως η διαδικασια που περιγραφεται σε προηγουμενες σελιδες (εισχωρηση σε ομαδες premium user με αιτημα απο την πλευρά του χρηστη) εχει ακυρωθει λογω μη συμμορφωσης γενικοτερα με τους κανονες απο τους χρηστες.

Ετσι, εδω και λιγο καιρο, οποιος χρηστης θελει να αποκτησει δικαιωματα που να του επιτρεπουν να ανεβασει φωτογραφιες στη Gallery θα πρεπει να μας στειλει μια φωτογραφια ως αντιπροσωπευτικο δειγμα της δουλειας του (γιατι θα αξιολογηθει η αξια της και αναλογα θα περασει ο χρηστης η οχι στην ομαδα των premium users (που στο forum φαινονται ως μπλε σκουροι, αυτη τη στιγμη).

Για να θεωρηθει ΕΓΚΥΡΗ η "αιτηση" του θα πρεπει να εκδηλωσει το ενδιαφερον του στελνοντας απο εδω (η δ/νση λειτουργει μονο για εγγεγραμμενους χρηστες) ενα μηνυμα και συμπληρωνοντας στο πεδιο του θέματος (subject) την φράση αυτουσια "Photo Gallery Upload". Ετσι το συστημα θα μας ειδοποιησει οτι ενδιαφερεστε να ανεβασετε φωτογραφιες στην gallery μας.

Επειτα θα ερθουμε σε επαφη με εσας για να σας δωσουμε οδηγιες για το πως θα μας στειλετε την φωτογραφια.

Μερικα σχολια για την προσθηκη φωτογραφιων.

- Να ειναι ικανοποιητικης αναλυσης (ανω των 1280x1024)
- Να ειναι απο ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη
- Να μην γυαλιζει σε κανενα σημειο η φωτογραφια, οπως στις πινακιδες η κατι αλλο
- Το θεμα να φαινεται ολοκληρο με προτιμηση την ληψη σε 3/4 απο την δεξια πλευρά του λεωφορειου
- Αν ειναι κανονικη φωτογραφια τυπωμενη θα γινουν δεκτες μονο σκαναρισματα κι οχι φωτογραφιες απο φωτογραφιες η λοιπα ανεκδιηγητα πραγματα
- Δεν θα προτιμηθουν οι φωτογραφιες που εχουν ληφθει με κοντρα ηλιο

Προσοχη, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Θα απανταμε στον καθε ενα σας που θα ασχοληθει να διαβασει ολοκληρο το παραπανω, εντος μιας εβδομαδας, αν εγκριθηκε η οχι η αιτηση του. Πολλαπλα αιτηματα θα θεωρηθουν Spamming με συνεπειες για το λογαριασμο του χρηστη.

Τωρα, οσον αφορα τον σχολιασμο που ανεφερα παραπανω.
Αφαιρεθηκε η δυνατοτητα σχολιασμου των φωτογραφιων που βρισκονται σε αλμπουμ που περιεχουν λεωφορεια του ΣΤΟΛΟΥ των αστικων συγκοινωνιων Αθηνων και Θεσσαλονικης.

Αυτο γιατι ειχε γεμισει η gallery με ασχετα σχολια του τυπου αυτα τα λεωφορεια, χωρις απαραιτητα να αναφερεται ο σχολιαστης στο συγκεκριμενο, κυκλοφορουσαν στην κατω ραχουλα, ωραια η κατω ραχουλα και λοιπα συναφη, ασχετα με το αντικειμενο της φωτογραφιας.

Επειδη λοιπον αυτα τα λεωφορεια θα πρεπει να αντιμετωπιζονται ως ενιαιος στολος, ετσι θα πρεπει να χρσηιμοποιηθει το forum για να σχολιαστουν.

Cmaniac
Παρατηρηθηκε εσφαλμενη συμεπριφορα της αναζητησης στην gallery, κατι το οποιο δεν ειχα παρατηρησει, ενω υπηρχε αρκετο καιρο απ οσο φαινεται.

Ενω φαινομενικα η αναζητηση εβγαζε σωστα ταξινομημενα τα αρχεια της gallery, οταν εκανες κλικ επανω στην μιρκογραφια, τοτε δεν ανοιγε η φωτογραφια που ζητουσες, αλλα καποια αλλη.

Το προβλημα βρεθηκε και λυθηκε αργα το βραδυ.
Ανοιγοντας αυτο το θεμα θα ηθελα να πω κατι που εχω παρατηρισει απο την αρχη σχεδον που εγινα μελος στο site σχετικα με τις φωτογραφιες που ανεβαινουν απο τα μελη του.Θα ηθελα να αναφερθω λοιπον στις φωτογραφιες των μελων που δεν ειναι vip users μωβ δηλαδη και χρειαζεται να παρουν εκριση οι φωτογραφιες τους για να ανεβαινουν θα ηταν καλο πιστευω οταν παιρνουν εγκρυση να μπουν στο site να μην μπαινουν στην ημερομηνια που σταλθηκαν για εγκρυση αλλα στην ημερομηνια που προσθεθηκαν στην γκαλερι γιατι αν εχουν μεσολαβησει και αλλες φωτο δεν μπορεις να τις βρεις και τοσο ευκολα.Πιστευω αν γινει αυτο που ανεφερα θα ειναι πιο εξυπιρετικο για ολους μας.
Φιλικα Βασιλης
Αυτο που ζητας δεν ειναι εφικτο.
Ενταξει οκ δεν πειραζει απλως νομιζα οτι μπορει να γινει
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23