Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: Leoforeia.gr Gallery² - Σχολιασμος
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Συμφωνώ σχεδον πλήρως με τα λεγόμενα σου και το βρίσκω αρκετά σκληρό το μέτρο και πιστεύω ότι θα χρειαστεί συζήτηση περαιτέρω. Παρόλα αυτά νομίζω ότι τις επόμενες μέρες που θα λείπουμε οι περισσότεροι δεν είναι κακό ως προστασία της gallery.

Σίγουρα παντως η λύση είναι η ταυτοποίηση των χρηστών και όχι το γενικό κλείδωμα που αν και δεν θα το αναφέρω ονομαστικά είδα που κατέληξε πολύ πρόσφατα με άλλη ιστοσελίδα άλλου περιεχομένου που επισκεπτόμουν...
Αν αυτο μεινει μονιμο και μπορουν να βλεπουν τις φωτο απο τα 560 μελη που ειναι τωρα π.χ τα 60 τοτε πιστευω δεν υπαρχει και λογος οι φωτο να ανεβαινουν σε υψυλη αναλυση θα ανεβαινουν σε χαμηλοτερη και θα φτιαχνονται οπως εγιναν σε μερικες απο τις υπαρχουσες για να δειχνουν καλυτερες.
Εγώ θεωρώ πολύ λάθος να γράφεται κάποιος για να αποκτάει πρόσβαση στο φωτογραφικό αρχείο μιας ιστοσελίδας. Όμως γίνεται... Η λύση είναι οι καθημερινοί και γνωστοί χρήστες/επισκέπτες να περάσουν σε κάποια αλλη ομάδα μετά απο κάποια ταυτοποίηση όπως έγινε και με τους εργαζόμενους στις συγκοινωνίες και οι υπόλοιποι να υποχρεούνται να συστηθούν ως νέοι χρήστες και γενικά να μην αποκτούν δικαιώματα πριν απο κάποιο ελάχιστο ενεργής παρουσιάς στην ιστοσελίδα της τάξης των 15-20 ημερών
Πολυ σωστο αυτο που ειπες Paul συμφωνω απολυτα μαζι σου
Για μένα η λύση είναι η εξής: όλες οι φωτογραφίες να έχουν υδατογράφημα του χρήστη που τις ανέβασε οπότε άμα κάποιος πάει να την βαπτίσει ως δικιά του θα φαίνεται αμέσως τι έχει κάνει.
Τελικα να υποθεσω το θεμα με τις φωτο ειναι μονιμο αφου τοσες μερες δεν ειδα κατι μαλλον απο δω και περα θα τις βλεπουμε μικρες
Θελησα να ψαξω λιγο παρα πανω σε καποια αλλη ιστοσελιδα που ετυχε τωρα τελευταια να επισκεπτομαι με θεμα παντα τα λεωφορεια και θα δημοσιευσω λιγο παρακατω ενα λινκ στο οποιο οπως θα δειτε οτι η απαγορευση του να μην μπορουμε να δουμε τις φωτο ολοκληρες δεν σταματησε αυτους τους οπιους θελουν να περνουν τις φωτο χωρις να ρωτανε κανεναν και να τις αναδημοσιευουν σε αλλα σαιτ σαν δικες τους και ιδου λοιπον το λινκ :
http://www.autobusi.net/forum/viewtopic.php?t=69&postdays=0&postorder=asc&start=1320
Ολα τα παραπανω τα λεω φιλικα και σαν χηστης της σελιδας και εκτιμω πολυ την προσπαθεια που κανουν οι administrators αλλα πιο πολυ θα ηθελα να επισημανω το ποσο αδικο ειναι να μην βλεπουμε τις φωτο ολοκληρες ειδικα εμεις που περναμε σχεδον ολη την μερα μεσα στα καμαρια μας ταξιδευοντας με αυτα καθαριζοντας κ.τ.λ
Ελπιζω να το δειτε και να ξανασκευτητε την κινηση που κανατε οσον αφορα με τις φωτο.
Επιση δεν ειναι μονο οι φωτο απο το Tourismo του Tom που υπαρχουν εδω στην σελιδα αλλα αν δεν κανω καποιο λαθος πρεπει να υπαρχουν και αλλες φωτο γιατι δεν τις εχω ψαξει και ολες τις κατηγοριες
Έριξα μια ματιά.. Ίσως με το Tourismo το παραέκανε βάζοντας όλη την παρουσίαση αλλα δεν βλέπω κάτι το κακό... Είδα δικές μου φωτογραφίες πχ με τα υδατογραφήματα στην θέση τους και όπου δεν έχει τέτοια λέει leoforeia.gr απο κάτω στο κάθε ποστ. Η αναδημοσιεύση σε άλλες σελίδες στο ίντερνετ είναι κάτι συνηθισμένο και δεν απαγορεύεται εφόσον αποδίδονται τα πνευματικά δικαιώματα στην σελίδα και στον φωτογράφο εκτός και αν ο δεύτερος δεν επιθυμεί την αναδημοσίευση.

Για το θέμα της πλήρους ανάλυσης λόγω διακοπών (μιας και δεν έχουμε ακόμα όλοι γυρίσει) δεν έχει συζητηθει αναλυτικά ακόμα οπότε δες το σαν προσωρινό κλείδωμα για να μην φύγει όλη η gallery αριστερά δεξια και εμείς λείπουμε
Εδώ και κάποιες ημέρες έχει μπει η αναβάθμιση χρηστών που έχουν απο κάποιο αριθμό post και άνω στις κατηγορίες που αφορούν εντός θέματος ζητήματα (εκτός δηλαδή του χαλαρα και αόριστα). Οι χρήστες αυτοί έχουν την δυνατότητα να δουν τις φωτογραφίες ολόκληρες και έχουν ως διακριτικό το Registered+.

Αριθμός post για την αναβάθμιση δεν θα αναφερθεί για να αποφύγουμε φαινόμενα ανούσιων απαντήσεων, πράγμα που θα μας προσθέσει περισσότερο φόρτο για την διαγραφή τους.
Cmaniac επειδη εχω πολλες μερες να μπω λογω προβληματος της συνδεσης του internet και απο οτι βλεπω εχουν γινει κατι μικροαλλαγες θα ηθελα σε ρωτησω οταν λες τα ποστ εννοεις στο forum η στην Gallery.Επισης εχει ολολκηρωθει η διαδικασια αναβαθμησης των χρηστων ειμαι εγω μεσα σε αυτο(σε ρωταω επειδη δεν το εχω πολυκαταλαβει την διαδικασια ενταξης)
Ελπιζω να λυθει συντομα αυτο το θεμα με τις φωτο για να μπορεσουμε επιτελους να δουμε ολοκληρες τις φωτο ειναι κριμα να μην μπορουμε να τα παρατηρουμε λεπτομερως ειδικα εμεις που εχουμε μια καψουρα με το αθλημα και αμμεση σχεση επισης.
Σε ευχαριστω για τον χρονο σου και ελπιζω να λυθει το θεμα συντομα
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23