Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: Leoforeia.gr Gallery² - Σχολιασμος
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
ειναι λυπυρο γιατι στην αρχη δεν ηταν ετσι...Sad
(11-02-2011, 12:50 PM)Cmaniac Έγραψε: [ -> ]Γιατι το 101 της Καβαλας δεν εχει καποια σχεση με το 26 και το pb της Αχαιας επισης καμμια με τα καθισμα οδηγου του Ο303 απ την πατρα.

Κατω απ την φωτογραφια σχολιαζουμε την φωτογραφια και τιποτ αλλο σχετικο με αλλο λεωφορειο η φωτογραφια.

Το οτι δειχνω καποια ανοχη, δεν σημαινει οτι τα ανεχομαι ολα, ουτε οτι θα επιτρεψω εντελως ασχετα σχολια.

Για το 26 Καβαλας λετε???
Παρατηρώ ότι η gallery κυρίως στα άλμπουμ με τα ΚΤΕΛ και όχι σε παρουσιάσεις και αστικά, εμφανίζεται κάθε φωτογραφία σε δικό της άλμπουμ. Είναι κάποια αλλαγή ή πρόβλημα (; ) , γιατί θεωρώ οτι δυσκολεύει αρκετά η περιήγηση...

edit : Το πρόβλημα παρατηρείται στις υποκατηγορίες Στερεά Ελλάδα και Πελοπόνησσος μονο
Δεν ειναι προβλημα, ειναι αλλαγη στην οργανωση. Εγινε σε καποια ΚΤΕΛ αρχικα για να συνηθιστει ο νεος τροπος πλοηγησης, γιατι κατανοω μεν οτι ειναι δυσκολοτερο, ειναι περισσοτερο τακτοποιημενα δε τα λεωφορεια και οσο με τον καιρο φιλοξενουμε φωτογραφιες 2 και 3 λεωρορειων απο το ιδιο παρμπριζ, γινονται λιγο περιεργα τα πραγματα, κυριως στα ΚΤΕΛ με πολλα λεωφορεια.
Εξαιρετικη η ιδεα στη γκαλερυ με τον διαχωρισμο των κατασκευαστων!!! Αξιζει ενα μπραβο!
Όταν κάνω αναζήτηση λεωφορείων μόνο με αρ. παρμπριζ και μου βγάζει τα λεωφορεία συνήθως σε άλλο πατάω και άλλο μου βγάζει με διαφορά μία ή δυο φωτογραφίες
Το εχω παρατηρησει και εγω, θα το λυσω τις επομενες 2-3 μερες. Smile
(17-11-2009, 04:23 PM)Cmaniac Έγραψε: [ -> ]Να σε παρακαλεσω να μην γραφεις με κεφαλαια. Ειναι σαν να φωναζεις.

Για να μπορεσεις να ανεβασεις φωτογραφιες θα πρεπει να ακολουθηθουν κατα γραμμα σαφεις οδηγιες τις οποιες θα βρεις πολυ συντομα εδω.

Θα χρησιμοποιηθει ενα συστημα αξιολογησης των χρηστων ωστε αυτοι που προσφερουν πραγματικα να ειναι και αυτοι που εχουν το δικαιωμα να ανεβαζουν φωτογραφιες στην ιστοσελιδα.

Τα πραγματα ειναι σχετικα απλα, οι περισσοτεροι επαγγελματιες του χωρου εχουν γνωση για το τι μοντελο ειναι το καθε λεωφορειο και απο εκει και περα οι υπολοιπες πληροφοριες που ζητουνται ειναι πληροφοριες απο την ιδια την φωτογραφια.

Εαν ο χρηστης ανεβασει πανω απο 3 σετ των τριων φωτογραφιων με λαθη στα στοιχεια χανει το δικαιωμα του ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ να ανεβασει φωτογραφιες. Το δικαιωμα να σχολιασει φυσικα δεν αφαιρειται απο κανεναν, οταν φυσικα αυτο γινεται στα πλαισια του θεμιτου. Προσβολες και υβρεις οδηγουν σε αποκλεισμο τους χρηστες.

Ολοι οι χρηστες που επιθυμουν να ανεβασουν φωτογραφιες θα περασουν απο αυτη την διαδικασια ελεγχου. Εκεινοι που εχουν ηδη περασει θα τους δειτε να απαντουν με ΜΩΒ τονισμενα γραμματα με την επιγραφη VIP Users.

Για να μπορεσετε να συμμετεχετε σ αυτην την διαδικασια αξιολογησης θα πρεπει πρωτα να δημοσιευθουν οδηγιες για το ανεβασμα των φωτογραφιων. Καποιοι μπορειτε να κανετε αιτησεις απο τωρα και οταν ξεκινησει η διαδικασια θα ειστε οι πρωτοι που θα αξιολογηθειτε. Υπολογιζω αυτο θα γινει μεσα στην εβδομαδα.

ΤΟΝΙΖΩ, δεν το κανω επειδη ενα πρωι ξυπνησα και ηθελα να εκδικηθω καποιους. Το κανω επειδη καποιοι αψηφισαν καθε οδηγια ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΑ παλιοτερα ανεβαζοντας φωτογραφιες ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΔΕΙΑ λες και δεν ειχαν δοθει οδηγιες ή λες και δεν ηξεραν τι ειναι αυτο που φωτογραφιζουν και ολα αυτα με ΚΑΚΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

Επισης ο πρωτος που θα επρεπε να ξεκατινεψει ολους αυτους ειναι ο OBELIX ο οποιος εχει ανεβασει περιπου 1300 φωτογραφιες ΠΛΗΡΕΙΣ στοιχειων, χωρις να δωσω καμμια ιδιαιτερη οδηγια, χωρις να διαμαρτυρηθω για το οτιδηποτε. Τι να του πω εγω οταν θα με ρωτησει γιατι δεν εχουν στοιχεια οι φωτογραφιες που ανεβαινουν? Οτι οι αλλοι ειναι πιο εξυπνοι?

Αυτα τα λιγα και καλα, για να ξεκαθαρισω τη θεση μου.

ΥΣ. Οποιος θελει να συμπεριληφθει στις διαδικασιες αξιολογησης μπορει να κανει αιτηση απο εδω

Αγαπητοί κύριοι του leoforeia.gr
Από καιρό (22/10/2010) σας έχω κάνει αίτηση μέσω του hotmail (με επισύναψη δείγματος φωτογραφιών) για να μπορώ να ανεβάζω φωτογραφίες στην gallery του site. Δεν έχω λάβει όμως καμμία απάντηση, ούτε θετική, ούτε αρνητική μέχρι σήμερα (20/5/2011). Ιδού και η απόδειξις:

1) Το mail:



Αγαπητοί κύριοι,
Καλημέρα σας.

Σας επισυνάπτω δείγμα φωτογραφιών μου, προκειμένου να αξιολογηθούν και να μου επιτρέψετε (ενδεχομένως) να ανεβάζω και εγώ φωτογραφίες.
Ο τύπος της φωτογραφικής μου μηχανής είναι CANON DIGITAL IXUS 80 IS.

IMG_630.JPG: Scania ΕΛΒΟ NΕΑ 9022
# Pare-brise 582
Διαδρομή: 61. ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ-ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ
Στο σταθμό μετεπιβίβασης στη Διασταύρωση του Χορτιάτη.

IMG_821.JPG: Το τρόλλεϋ 704 (FIAT) στην επετειακή του διαδρομή στις 28/3/10. Εδώ στην αφετηρία (Ν. Φάληρο) εμπρός-πλάι.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Βίκτωρ Πάπαρος
vpaparos@hotmail.com
vpaparos@in.gr


(2) Και οι φωτογραφίες:

1. http://bl130w.blu130.mail.live.com/att/GetAttachment.aspx?tnail=0&messageId=f4181843-9b26-4cd9-9110-fed344e4b0d8&Aux=44|0|8CD3FDE67150B70||0|0|0|0||&maxwidth=220&maxheight=160&size=Att
2. http://bl130w.blu130.mail.live.com/att/GetAttachment.aspx?tnail=1&messageId=f4181843-9b26-4cd9-9110-fed344e4b0d8&Aux=44|0|8CD3FDE67150B70||0|0|0|0||&maxwidth=220&maxheight=160&size=Att

Γιατί δεν έχω πάρει κάποια απάντηση ακόμη;
Αν δεν κάνω λάθος, οι φωτογραφίες πληρούν τις προϋποθέσεις που έχετε θέσει. Η φωτογραφική μου μηχανή έχει ανάλυση 8.0 MegaPixels. Θέλετε πιο πολύ;
Επίσης, στις κατωτέρω φωτογραφίες, τις οποίες είχα ανεβάσει προ αναβαθμίσεως του site, αναφέρω τα στοιχεία που ζητάτε.

https://leoforeia.gr/photos2/displayimage.php?album=7&pid=3052#top_display_media
και
https://leoforeia.gr/photos2/displayimage.php?album=12&pid=3051#top_display_media

Επομένως, ποιος ο λόγος να μην μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες;
Ακόμα πώς διασφαλίζεται το γεγονός ότι εγώ έχω ανεβάσει τις φωτογραφίες αυτές; Φαίνεται κάπου; Αν ναι, πού;

Αυτά τα ολίγα, και αυτή τη φορά περιμένω κάποια απάντηση, είτε δημόσια, είτε με pm.

Διατελώ μετά τιμής

Βίκτωρ Πάπαρος
vpaparos@hotmail.com
vpaparos@in.gr



Έχεις μείνει λίγο πίσω στην διαδικασία όμως...


(31-01-2011, 10:13 PM)Cmaniac Έγραψε: [ -> ]Υπαρχουν πολλες αλλαγες, οι οποιες δεν ειχαν ανακοινωθει εδω και καιρο και θα ενημερωσω σημρα γι αυτες συγκεντρωτικα.

Μιλω κυριως για την διαδικασια ανεβασματος φωτογραφιων, αλλα και καποιες επιλογες στο σχολιασμο (ή μη σχολιασμο) στα αρχεια της gallery.

Για αρχη θα ηθελα να αναφερω πως η διαδικασια που περιγραφεται σε προηγουμενες σελιδες (εισχωρηση σε ομαδες premium user με αιτημα απο την πλευρά του χρηστη) εχει ακυρωθει λογω μη συμμορφωσης γενικοτερα με τους κανονες απο τους χρηστες.

Ετσι, εδω και λιγο καιρο, οποιος χρηστης θελει να αποκτησει δικαιωματα που να του επιτρεπουν να ανεβασει φωτογραφιες στη Gallery θα πρεπει να μας στειλει μια φωτογραφια ως αντιπροσωπευτικο δειγμα της δουλειας του (γιατι θα αξιολογηθει η αξια της και αναλογα θα περασει ο χρηστης η οχι στην ομαδα των premium users (που στο forum φαινονται ως μπλε σκουροι, αυτη τη στιγμη).

Για να θεωρηθει ΕΓΚΥΡΗ η "αιτηση" του θα πρεπει να εκδηλωσει το ενδιαφερον του στελνοντας απο εδω (η δ/νση λειτουργει μονο για εγγεγραμμενους χρηστες) ενα μηνυμα και συμπληρωνοντας στο πεδιο του θέματος (subject) την φράση αυτουσια "Photo Gallery Upload". Ετσι το συστημα θα μας ειδοποιησει οτι ενδιαφερεστε να ανεβασετε φωτογραφιες στην gallery μας.


Επειτα θα ερθουμε σε επαφη με εσας για να σας δωσουμε οδηγιες για το πως θα μας στειλετε την φωτογραφια.

Μερικα σχολια για την προσθηκη φωτογραφιων.

- Να ειναι ικανοποιητικης αναλυσης (ανω των 1280x1024)
- Να ειναι απο ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη
- Να μην γυαλιζει σε κανενα σημειο η φωτογραφια, οπως στις πινακιδες η κατι αλλο
- Το θεμα να φαινεται ολοκληρο με προτιμηση την ληψη σε 3/4 απο την δεξια πλευρά του λεωφορειου
- Αν ειναι κανονικη φωτογραφια τυπωμενη θα γινουν δεκτες μονο σκαναρισματα κι οχι φωτογραφιες απο φωτογραφιες η λοιπα ανεκδιηγητα πραγματα
- Δεν θα προτιμηθουν οι φωτογραφιες που εχουν ληφθει με κοντρα ηλιο

Προσοχη, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Θα απανταμε στον καθε ενα σας που θα ασχοληθει να διαβασει ολοκληρο το παραπανω, εντος μιας εβδομαδας, αν εγκριθηκε η οχι η αιτηση του. Πολλαπλα αιτηματα θα θεωρηθουν Spamming με συνεπειες για το λογαριασμο του χρηστη.

"Ακόμα πώς διασφαλίζεται το γεγονός ότι εγώ έχω ανεβάσει τις φωτογραφίες αυτές; Φαίνεται κάπου; Αν ναι, πού;"

Αυτό είναι γενικό πρόβλημα μετά την αναβάθμιση που είχε γίνει και λόγω προφανώς της δυσκολίας του να περαστούν οι χρήστες στις φωτογραφιες ειδικά όταν πρόκειται για λίγες δεν έχει γίνει. Αυτο φυσικά δεν σημαίνει ότι εσυ χάνεις την δυνατότητα να διεκδικήσεις τις φωτογραφίες οι οποίες σου ανήκουν και αυτό μπορεί να αποδειχθει μεσω της ψηφιακής υπογραφής της φωτογραφίας οπου υπάρχουν τα στοιχεία της φωτογραφικής σου...
"Να ειναι ικανοποιητικης αναλυσης (ανω των 1280x1024)"

Επί του πρακτέου: Μια φωτογραφική μηχανή 8.0 MPixel, τι ανάλυση δίνει; Θα ήθελα εδώ να παρατηρήσω ότι έχω ακούσει πως πάνω από 8.0 MPixel το ανθρώπινο μάτι δεν καταλαβαίνει την διαφορά στην ποιότητα.
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23