Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Εκτέλεση συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΑ από τα ΚΤΕΛ
(24-11-2022, 11:52 PM)Citaro Έγραψε: Eδω στα Μεσόγεια δεν θα υπάρχει λεωφορείο σε λίγο καιρό ... όλα χαλασμένα, βρώμα, δυσωδία. Πήρα χθες το 314 στις 9:00 απο Πλακεντιας. Καρεκλες σπασμενες, τα κουμπιά στασης δεν δούλευαν, η μεσαια πόρτα ανοιγε εν κινήσει, η πίσω χαλασμένη, λίγδα και βρωμιά στα πανελ κατω απ'τα παραθυρα και - το κερασακι- εβαζε νερα μολις επιασε βροχη .... η τηλεματική μας μάρανε.  Αλλά όχι, η δημόσια ΟΣΥ ηταν κακή ...
Να δώσω και εγώ την εικόνα μου στον αντίποδα! Γιατί είναι μέρα νύχτα οι διάφορες και καλό να λέγονται.

Κορινθίας και Θηβων που χρησιμοποιώ πιο πολύ είναι σχεδόν άριστα! Δρομολόγια στην ώρα τους (σπάνια χάνονται ή έρχονται αλλη ώρα) σε σημείο που η ενημέρωση πραγματικού χρόνου να μου είναι έως έναν βαθμό άχρηστη. Ξέρω ότι 6 λεπτά μετά την ώρα δρομολογίου το λεωφορείο θα είναι στην στάση μου. Προφανώς δεν ισχύει για όλους αυτό (πχ 724 από νέα Ιωνία δεν έρχεται σε συγκεκριμένες ώρες αλλά στο περίπου) 
 
Λεωφορεία σε γενικές γραμμές καθαρά, του Θηβων είναι καμία φορά βαμμένα τα πίσω καθίσματα αλλά οκ.
Μονο παράπονο τελευταία οι οδηγοί. Στο θηβων πέτυχα έναν να ντουμανιάζει όλο το όχημα. Στο Κορινθίας εδώ και λίγο καιρό· 1 στους 5 θα είναι στο κινητό τους ενώ οδηγουν (και δεν εννοώ να μιλάνε μόνο, ο άλλος ήταν στο Facebook)

Για το αττικης σε πιστεύω απόλυτα. Δεν έχω εικόνα πλεων. Ο μόνος τακτικός χρήστης που ήξερα χρησιμοποιεί ΙΧ μέχρι τον σταθμό της Πλακεντίας.(λογω των δρομολογίων που χάνονται)

Περαν όμως του να το λες εδώ, για να τα διαβάζουμε και εμεις, 
πάντα να προχωράς και σε καταγγελία στον ΟΑΣΑ. Οτι το τάδε όχημα δεν ακολουθεί τις προϋποθέσεις δρομολόγησης, με φωτογραφίες και λοιπά. Όχι μόνο πιέζει να φτιαχτούν αλλά μενει και σαν έγγραφο αν μια μέρα χρειαστεί. Επίσης αν θεωρείς ότι το ΚΤΕΛ αττικης παραβιάζει τους συμβατικούς του όρους μπορεις να το καταγγείλεις και στην ΕΑΔΗΣΥ και στην ΕΑΔ. Βέβαια το πιο πιθανό είναι να μην αποδώσουν καρπούς οι αναφορές αλλά καλό είναι να γίνονται 
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Εκτέλεση συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΑ από τα ΚΤΕΛ - από panos1b - 25-11-2022, 07:55 AM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)